scoobydoo19911 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 na początku wakcji przy wymianie komputera znajomy (domowy spec od wideo) polecił mi taki tuner. wiem że ma dvb-t ale nie wiem czy obsługuje mpeg-4 a bez tego tvp hd nie ruszy tak przynajmniej pisało pcformacie czy w niezbędniku. i cała ta wypowiedź sprowadza się do jednego fundamentalnego pytania. Czy ktoś ma tuner hybrydowy tej firmy i uruchamiał telewizje cyfrową na nim głównie chodzi mi o tvp hd? z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 bez tego tvp hd nie ruszy tak przynajmniej pisało pcformacie czy w niezbędniku.To sie zgadza, TVP HD jest w MPEG-4. Co do samego tunera: ma sprzetowy enkoder MPEG-2, ale o dekodowaniu zarowno strona Leadteka, jak i Conexanta (producent chipsetu) milczy jak zakleta... Probowales sie kontaktowac z ich supportem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Próbowałem to zrobić ale nie odpowiadali na maile. mam jeszcze jedno małe pytanie. jeżeli tuner nie obsługiwał by sprzętowo mpeg-4 to czy dało by się zmusić cpu albo gpu do dekodowania tego standartu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...