Tex Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam Zwykle korzystam z laptopa ale trafiła mi się karta graficzna Geforce 9800GTX mam w domu komputer stacjonarny taki zwykły nie wybajerowany do biurowych zastrosowań ale czy da sie tą karte tam wpiąć bo słyszałem że karta 9800gtx musi mieć PCI ex 2.0 płyta jest Foxconn 45CMX,zasilacz jest mocny 550W więc wytrzyma.Czy da sie tą karte zainstalować na takiej płycie i czy ruszy jak sie okaże że to PCI ex 1.1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 pcie 2.0 nie jest wymagane, na 1.1 bedzie chodzil bez problemu, najwyzej straci 1-2% wydajnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 tak ruszy nie musi być 2,0 , mocny ? to mogą być puste waty , markowy 450 ma 450 a jakis [ciach!]iany 500W może miec realnie obciążony nawet 380W i wywalic korki jak korki to jeszce nic gorzej jak zjara całego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Podaj markę zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tex Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 dzięki za odpowiedzi,zasilacz jest jakiś noname ale może ruszy spróbuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Z takimi noname to duże ryzyko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...