Skocz do zawartości
erio

Nowy Srebrny Titan Gdzie w Krakowie

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie jade po nowy procek .... opchnalem wczoraj tego AHHAA :) Ale chcac odgiac zaczep od mojego starego Titana TTC ... zlamalem go ( tzw przegiolem) .... Szybka pilka czy jestem w stanie kupic w Krakowie gdzies Nowego titana ze srebrnym wentylem i potrojnym zatrzaskiem ????

KOPIA ODP NA SMS +48 606 388 854 !!!! Bo juz jestem w drodze .... a jak go nie znajde to .... nie wiem co zrobie... moze cos innego z miedzia kupie :( ... ale na pewno nie bedzie rownie ciche ... KOLEDZY POMOZCIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie jade po nowy procek .... opchnalem wczoraj tego AHHAA :) Ale chcac odgiac zaczep od mojego starego Titana TTC ... zlamalem go ( tzw przegiolem) .... Szybka pilka czy jestem w stanie kupic w Krakowie gdzies Nowego titana ze srebrnym wentylem i potrojnym zatrzaskiem ????

KOPIA ODP NA SMS +48 606 388 854 !!!!   Bo juz jestem w drodze .... a jak go nie znajde to .... nie wiem co zrobie... moze cos innego z miedzia kupie :( ... ale na pewno nie bedzie rownie ciche ... KOLEDZY POMOZCIE

A co w Kielcach nie ma :lol:

Co ci mogę poradzić - zamów przez internet, bo w Krakowie też cienko z dobrymi sklepami komputerowymi. Jest pcprojekt, który jest chyba najtańszym sklepem w Polsce, ale z wiatraczkami tam cienko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...