fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 czy jak mam podkręconego proca na 150 mhz i mam szynę 60 MHZ czy to spowalnia moją kartę?? jeśli bym dał na magistralę 147 i bym miał na agp 73 to czy by grafika mi szybciej chodziła i czy taka zmiana się opłaca?? proszę o pomoc UPDATE: sorry w temacie napisałem mx 400 ale chodzi oczywiście o mojego mx 440 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no pewnie ze by ci szybciej chodzila i to nawet sporo :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 seryjnie mówisz teraz mam w 3d marku 5600 będzie koło 6000-6200??? i czy faktycznie sporo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 seryjnie mówisz teraz mam w 3d marku 5600 będzie koło 6000-6200??? i czy faktycznie sporo?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 6k powiniens osiagnac bezproblemowo zreszta co sie mnie pytasz :? SPRAWDZ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 dobra ale czy dysk to wytrzyma?? chodził już jako a1800 na magistrali 37 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 37MHz pci to tak jakby nie podwyzszac 8) mozesz spokojnie leciec na takim,dyskowi nic nie bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no to się cieszę chyba zaraz to zrobię, ale jak się coś powali to się powieszę robiłem format tydzień temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmm tydzien to odpowiedni czas na nowego win :-P spokojnie,nic sie nie powali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no no tydzień to nie tak długo :)) myślę, że się nic nie powali zaraz zmieniam i odrazu wpadam do windy jak za 10 minut się nie odezwę tzn że się pojebało :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 narzie loto fsb 46,7 mzh a1800 1547 MHZ pożyjemy zobaczymy ciekawy jestem czy się normalnie zrestartuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 narzie loto fsb 46,7 mzh a1800 1547 MHZ pożyjemy zobaczymy ciekawy jestem czy się normalnie zrestartuje 46.7 ma PCI???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 sorry w tym podnieceniu się przejęzyczyłem 37 MHZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja swoja barakude V wczoraj na duzo wiecej puscilem :D 41 dzialalo nawet tylko czasami sie zawieszal windows ale to wina pamieci :D bo dysk w pio4 dziala teraz bo kontroler w moim vaxie najwyrazniej sie spalil i czekam do poniedzialku zeby ja do servisu wyslac :D (tak wogole to pirmary master jest niewykrywalny mimo zworki :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 narazie chodzi i będzie chodzić chyba ale przyrostu w 3d marku prawie żadnego ;((( co to jest 50 pkt ;(((( taka karta ale możąe być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no karta okazuje sie tutaj dosyc waskim gardlem a i tak 6k jak na GF4 MX to i tak niezly wynik :) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 to mx wiec nie dziwota TI powinno odczuc wieksz roznice KYRO1 odczuwa :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 to mx wiec nie dziwota TI powinno odczuc wieksz roznice KYRO1 odczuwa :-D jasne ale z kolei powyzej 2400+ juz nie widac roznic GF4 ti4200 przy takim procu juz tez wymieka skoki w 3dmarku juz sa pozniej znikome pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zgadza sie,ale fuxmen ma 1800+ i chcialem u zasygnalizowac,ze na swojej karcie nie odczuje roznicy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zgadza sie,ale fuxmen ma 1800+ i chcialem u zasygnalizowac,ze na swojej karcie nie odczuje roznicy wiem wiem gdyby on zmienil grafe to moglby cos wiecej osiagnac bo proca to napewno smieniac mu sie nie oplaca no chyba ze mobo ale dzieki temu z kolei nie uzyska jakiegos duzego przyrostu wydajnosci pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czyli z podkręcania nici, a z karty też nie wycisnę więcej niż to co w podpisie ;((( kolega ma taką tylko pixelview i na 500 MHZ mu loto ;(( trudno tak jak wcześniej mówiłem ta karta jest przejściowa do radka 9500 pro :)))) jeszcze pare miechów i będzie narazie trzeba czekać ale i tak da się grać "6k jak na GF4 MX to i tak niezly wynik " a ile powinno być, nie mam 6 k tylko 5,680 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czyli z podkręcania nici, a z karty też nie wycisnę więcej niż to co w podpisie ;((( kolega ma taką tylko pixelview i na 500 MHZ mu loto ;(( trudno tak jak wcześniej mówiłem ta karta jest przejściowa do radka 9500 pro :)))) jeszcze pare miechów i będzie narazie trzeba czekać ale i tak da się grać "6k jak na GF4 MX to i tak niezly wynik " a ile powinno być, nie mam 6 k tylko 5,680 podalem w zaookragleniu ;) :D a proca zawshe mozesz pomeczyc pare mhz wiecej zawshe cos :twisted: pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 cieszę się z tych 6 k jeżeli nawet nie jest to zbyt dużo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...