deek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 wyżej wymieniony zasilacz nie ma wtyczki 6 cio pinowej jak kupie to przejściówke to podłącze grafike która wymaga dodatkowego zasilania link http://zenfist.pl/foto.php?products_id=1180&fID=01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 tak podłaczysz... grafika bedzie miała w pudełku przejsciówki odpowiednie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak chcesz podlaczyc hd4850 to lepiej tego nie rob, feel to chinszczyzna i moze ci pol kompa odleciec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Feel 350W to tak sporo poniżej potrzeb HD 4850. Do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 potrzebujesz zasilacza 450watt i to nie kaszankowego tyko dobrego.. jezeli koniecznie tanio poszukaj Chiefteca GPS 450 to bardzo dobre zasiłki i nie sa plombowane... mozna sie bawić w zamiane wentylatora np na cichszy itp... a napiecia trzymają bardzo poprawnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ale mi nie chodzi o radeona hd 4850 tylką inna grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 To moze napiszesz jaką?? Inna sprawa że i tak by zmienił Feela na coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 grafika to gf 7900gs nie kręcona reszta sprzętu raczej słaba athlon 64 3200 512mb ram i jakiś dysk.... komp kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Wyrzuć tego Feela, najtańszym a zarazem bardzo dobrym rozwiązaniem jest Modecom MC-350W ~110 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieyan Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Wyrzuć tego Feela, najtańszym a zarazem bardzo dobrym rozwiązaniem jest Modecom MC-350W ~110 zł.Rany, gdzie takie ceny? 2 tyg temu kupowałem go za 80zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Rozumiem wymieniać tego Feela pod HD4850(taki tez mam zamiar) ale pod 7900gs spokojnie wystarczy...(przynajmniej przez jakiś czas) Mój ciągnie to co w sigu...i powiem że nie ma u mnie lekko...1,55v na procku to norma...po prostu żyłuje tyle ile się da...i nie widzę problemów. Jeżeli masz hajs to wymieniaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...