ramzes102 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Opierałem się na tej instrukcji www.overclockers.com tylko że użyłem lakieru z 4max cool i po każdej próbie zmiany mnożnika w biosie zwis i musze resetoać bios (MSI K7N2-L). Czy to prawda że na tym procesorze wystarczy połączyć tylko jeden mostek (ostatni w L3) by odblokować mnoznik. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belrin Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 http://www.ocworkbench.com/2002/amd/unlock...locktbredp1.htm :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 dzięki zaraz to wypróbuje i napiszę jak poszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 tlko że muł mi oszalał i żal mi zrywać połączenie chyba poczekam do jutra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 To działa!!! wielkie dzięki bez problemu udało się a pierwszym razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 To działa!!! wielkie dzięki bez problemu udało się a pierwszym razem Możesz ustawiać wszystkie mnożniki, czy tylko od 6,5 do 12,5? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 tylko do 12,5 ale to dla mnie starczy bo podnioslem FSB do 166 i synchronicznie z pamiątkami PC 333 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 To ja się podepne od stary temat. A znacie jakąś stronkę żeby odblokować mnożnik powyżej 13x na XP 1700+??? (oczywiscie 0,13mikrona T-bred). Szukam na forum, szukam w googlach, ale nic konkretnego nie moge znaleźć :( Jeśli ktoś coś wie prosze o kontakt... Chodzi o to że gdy zwiększam FSB pamiątka jedna nie daje rady :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 To ja się podepne od stary temat. A znacie jakąś stronkę żeby odblokować mnożnik powyżej 13x na XP 1700+??? (oczywiscie 0,13mikrona T-bred). Szukam na forum, szukam w googlach, ale nic konkretnego nie moge znaleźć :( Jeśli ktoś coś wie prosze o kontakt... Chodzi o to że gdy zwiększam FSB pamiątka jedna nie daje rady :(Poszukaj tematu "A jednak- mnożnik powyżej x12.5..." Update: Znalazlem - zobacz tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Wielkie dzięki!!! Widziałem ten post ale nie zwróciłem uwagi że tam jest jak to zrobić!! :oops: Jeszcze raz dzięki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 kurde a ja na mojej plytce i xp1,7 moge mnoznik jaki chce dac :D najwyzszy to bylo 20x100 do testow , przed skruszeniem proca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 www.ocinside.de Dzial Workshop Throughbread painting guide Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...