deek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam Niewiem czy to dobry dział,jak coś to prosze przenieść. Otóż mam problem kurde co bym nie ściągnał oczywiście spakowane to nie moge wypakować ciągle bład danych crc w skompresowanych danych. Zmieniałem już programy napraiwałem archiwum i dalej lipa. CO jest grane ?? w systemie nie mam śmietniku system to vista 64 .Poradźcie coś bo to sie nie ciekawe robi. AHA pliki napewno sa dobre zreszta nie możliwe żeby każda rzecz była walnięta... Może polećcie jakiś inny program sam już niewiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Ja tu bym raczej winy szukal w przekreconym procu, pamieciach, etc, uszkodzny dysk, tasma sygnalowa. Kiedys nawet taki problem widzialem gdy sieciowka miala konflikt przerwan z dzwiekowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Sprawdź najpierw Prime95 i memtestem komputer a szczególnie te pamięci A-data. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...