Skocz do zawartości
BrianConner

Problem Z Toshiba A300d-15b

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich forumowiczow, jestem posiadaczem wlasnie takiego lapka i niestety mam z nim kilka problemow, ale na poczatek jedo specyfikacja: http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi...shibaShop=false

Jako pierwszy to bardzo dlugie ladowanie systemu, gdy jest wyswietlony napis welcome musze czekac ok 2-3 min na zaladowanie, system ma dwa dni, Vista Home Premium 32bit. Jako drugi to klopot z karta muzyczna. Jak raz przegladalem sterowniki, to znalazlem funkcje bass bost, ta sama co posiadaja karty muzyczne Creativa, ale niestety nie moge jej ponownie znalezdz, oraz wsyztskie efekty, loudnes itp dzialaja tylko na glosniczkach zintegrowanych, a gdy podlacze zewnetrzne, Logitech Z2300 THX nie ma nic :( Rowniez sygnal jest bardzo slaby, gdy podlaczylem lapka siostry Toshibe P100 to bylo o wiele glosniej, np przy P100 poziom ok 1/5 mocy, przy podlaczeniu swojego, musze dac ok 1/2 :( Prosze o rady... Najbardziej zalezy mi aby aktywowac te efekty na wyjsciu;d Model karty muzycznej to: Conexant High definition Smart Audio 221

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o dlugie ladowanie, to wypieprz smietnik, standardowo instalowany przez Toshibe, powinno pomoc. Inna sprawa, ze oni cos musza miec namieszane w tych swoich Vistach, bo u mnie na U400 tez system laduje sie zenujaco dlugo, nawet po odchudzeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi