BrianConner Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam wszystkich forumowiczow, jestem posiadaczem wlasnie takiego lapka i niestety mam z nim kilka problemow, ale na poczatek jedo specyfikacja: http://uk.computers.toshiba-europe.com/cgi...shibaShop=false Jako pierwszy to bardzo dlugie ladowanie systemu, gdy jest wyswietlony napis welcome musze czekac ok 2-3 min na zaladowanie, system ma dwa dni, Vista Home Premium 32bit. Jako drugi to klopot z karta muzyczna. Jak raz przegladalem sterowniki, to znalazlem funkcje bass bost, ta sama co posiadaja karty muzyczne Creativa, ale niestety nie moge jej ponownie znalezdz, oraz wsyztskie efekty, loudnes itp dzialaja tylko na glosniczkach zintegrowanych, a gdy podlacze zewnetrzne, Logitech Z2300 THX nie ma nic :( Rowniez sygnal jest bardzo slaby, gdy podlaczylem lapka siostry Toshibe P100 to bylo o wiele glosniej, np przy P100 poziom ok 1/5 mocy, przy podlaczeniu swojego, musze dac ok 1/2 :( Prosze o rady... Najbardziej zalezy mi aby aktywowac te efekty na wyjsciu;d Model karty muzycznej to: Conexant High definition Smart Audio 221 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jesli chodzi o dlugie ladowanie, to wypieprz smietnik, standardowo instalowany przez Toshibe, powinno pomoc. Inna sprawa, ze oni cos musza miec namieszane w tych swoich Vistach, bo u mnie na U400 tez system laduje sie zenujaco dlugo, nawet po odchudzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...