wacek22 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam. Mam problem z Firefoxem, którego nie potrafię usunąć... Mianowicie za każdym włączeniem nowego okna lub karty w Firefoxie wyskakuje mi ten sam błąd, który jest bardzo uciążliwy i przeszkadza w użytkowaniu sad.gif Próbowałem go usnąć w skanerach online - nie dało rady, co wy proponujecie? Zrzut z ekranu poniżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Firefox :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wacek22 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Firefox :| Dzięki za podesłanie linka i pomoc... krótko mówiąc mam usunąć profil i to powinno pomóc? Proszę wyjaśnij mi co mam zrobić, jestem zielony w temacie... a boje się, że stracę linki zapisane w Firefoxie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Podałem Ci linka bo tam powinieneś zadać pytanie, a może nawet znajdziesz już odpowiedź. Ja korzystam z Opery i niestety nie jestem w stanie ci pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...