ArturMaly Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam... Kupiłem sobie dzisiaj dysk Samsung 320GB HD322HJ F1, podłączyłem podczas instalowania Visty sformatowałem i podzieliłem na dwie partycje: 78GB na system i aplikacje, z tego co pozostało zrobiłem drugą partycję, zainstalowałem system, sterowniki, oraz skopiowałem wszystkie ważne pliki na drugą partycję, oraz sformatowałem dysk na którym się wcześniej znajdowały, uruchomiłem ponownie komputer i wyskoczył mi następujący komunikat: "Błąd dysku, Zrestartuj, naciskając klawisz" naciskam, system się wczytuje ale nie widzi drugiej partycji na której znajdowały się wszystkie moje ważne pliki... Poniżej screeny z HD Tune: Proszę o poradę co zrobić... [EDIT] Problem zażegnany, za pomocą PC Inspector File Recovery, znalazłem całą zagubioną partycję i przeniosłem pliki na pierwszą... Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez ArturMaly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...