YrC Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ta plyta MSI jest do [gluteus maximus] , nie grzeszy wydajnoscia - gorsza nawet od KT400 +nie ma mozliwosci zmiany mnoznika i vcore: http://www.amdworld.co.uk/ms746.htm http://www.bench-house.com/article.php?sid=286 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 wlasnie ECS Rulezzz juz mam swoja teraz ide na zajecia a po 15 beda pierwsze odczucia jak ta plyta radzi sobie z Duronem 600 moze troche pozniej jesli okaze sie ze system trzeba bedzie przeinstalowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 :) ok - ja czekam na pierwsze wrazenia i oceny. Po pracy bede tu zagladał. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a jakie instalowaliscie do tej plyty stery do AGP?? na plytce dolaczyli 1.13 , ale w sieci juz sa 1.15 tylko nie ma napisane ze obsluguja SIS 746 (zreszta do tego chipu nie ma zadnych d AGP) podobnie IDE dolaczone sa 2.02, sa juz 2.03 ale nie obsluguja w/w chipu natomiast IDE 2.02 juz ma w obsludze SIS 746 moze niech sie wypowiedze wlasciciele tej plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 czy ktoś z tych co ją już mają mógłby mi z instrukcji obsługi przepisać jakie napiecia i inne parametry wymaga ta płyta od zailki.. ? bo nie wiem czy moja zaslka 235 W pociagnie.. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Panowie dawajcie jakies konkrety bo mi wszystkie te plyty wykupia jak sie dobre okaza :? Jakis memtest sandra.Najbardziej zalezy mi na wydajnosci pamieci na powiedzmy 166+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no wlasnie dajcie jakies testy a nie gadacie o MSI i jak by tu plyte uszkodzic konkrety dawac :) ja wlasnie czekam na te plyte i jak tylo ja bede mial to wrzuce kilk testow a do tego czasu pochwalcie sie co ta plyta naprawde potrafiiiiiii :) :) :P pozdrowionka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Panowie dawajcie jakies konkrety bo mi wszystkie te plyty wykupia jak sie dobre okaza :? Jakis memtest sandra.Najbardziej zalezy mi na wydajnosci pamieci na powiedzmy 166+. Kurde gdzie wy te płyty widzicie ?? Jakiś wysyłkowy ? Ja tylko widziałem w Komputroniku... nigdzie indziej nawet w cennikach nie istnieje ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no wiec zaczynamy moj Duron 600 powstal na 5x195 co jest dosc dobrym wynikiem :twisted: niestety nie udalo sie osiagnac 1GHz gdyz nie wstawal nawet na Vcore 1,85 +5% w ustawieniach 5x200, 6x166, i 7,5x133 :cry: komp chodzi stabilnie w ustawieniu 5x180 (na takim ustawieniu instaluje system) i mam nadzieje ze bedzie stabilne takze 5x 190 pamieic ma Nanya 333 (chodzily asynchro na 200mhz na standardowyw Vcore) pozniej je postetuje w jakich CL moga chodzic wieczorem lub jutro bardziej szczegolowwe testy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Panowie dawajcie jakies konkrety bo mi wszystkie te plyty wykupia jak sie dobre okaza :? Jakis memtest sandra.Najbardziej zalezy mi na wydajnosci pamieci na powiedzmy 166+. Kurde gdzie wy te płyty widzicie ?? Jakiś wysyłkowy ? Ja tylko widziałem w Komputroniku... nigdzie indziej nawet w cennikach nie istnieje ... naprzyklad tutaj http://www.ckznak.pl/ a w komputroniku jutro bedzie dostawa tych plyt hehehe :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja właśnie w sklepie zamówiłem za 270 zeta :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ludzie nie badzcie tacy dajcie jakieś wyniki jak sie ta płyta sprawuuuuuuuuuuuje Czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 kisio gdzie mają za 270zł?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nadi , grr nie ma zadnych problemow , wydajnosc wieksza niz nf2 przy jednym module ramu !!! o/c 1700@2600. i koniec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulson Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 są gdzieś oficjalne testy tej płyty?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 w katowicach w takim sklepie.. normalnie tam nie kupuje bo wcale niezatanio mają.. ale dzis wszedlem tak dla jaj .. i koleś powinien że mi sprowadzi na środe za 270 zlotych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jezu , czytajcie !!! www.ocworkbench.com. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a co konkretnie mamy czytać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 topici o tej plycie , przeciez wszystko bylo powiedziane , mam na mysli wydajnosc ; stabilnosc o/c itp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a na coworkbench recenzje plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Performance 9 / 10 Features 10 / 10 Ease Of Installation 9 / 10 Overclocking Features 8 / 10 Documentation 9 / 10 Overall Rating : 9 / 10 a po cheepo OC wejdzie na 9 albo i 10 czyli calkie przyzwoicie ;) a w testach niektorych EPOXa łoi :) jak na takie marne pieniądze chyba będzie spoko.. mam nadzieje ze sie w sroe nie rozczaruje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 jedna uwaga - nie flaszujcie najnowszego biosu ,najlepiej narazie zostancie przy tym ktory jest na plycie ,najnowszy obniza wydajnosc pamieci o jakies 10-12% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 YrC , dobrze wiedziec -, skad takie info?. dośw. ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 to z tej recenzji na ocworkbench przez pierwszy tydzien chyba jakos wytrzymam bez flashowania ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Hmmm a czym się różni SIS746 (taki ma ECS) od SIS746FX (MSI i ASROCK)? To jakaś inna odmiana? Bo ecs jakoś lepsze funkcje ma. A wyczytałem to tutaj ---> http://www.ocworkbench.com/2003/abit/nf7s/nf7s-2.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 czy l7s7a2 można nazwać małym braciszkiem epoxa :) 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jak widze wiadomosc o tej plycie najbardziej podjarala userow k7s5a i wcale sie nie dziwie :) tylko jak ja teraz sprzedam mojego k7s5a zeby miec na ta mobo przy takiej podazy na rynku ? :evil: Jak myslicie, ecs k7s5a + 2x128 ddr 266 za 200-170 pln pojdzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jak widze wiadomosc o tej plycie najbardziej podjarala userow k7s5a i wcale sie nie dziwie :) tylko jak ja teraz sprzedam mojego k7s5a zeby miec na ta mobo przy takiej podazy na rynku ? :evil: Jak myslicie, ecs k7s5a + 2x128 ddr 266 za 200-170 pln pojdzie ? Za tą kasę z DDR pójdzie spoko ... ;) Sam bym się zastanowił (ale teraz 2-giego kompa nie wydolę złożyć) Mam XP1700+, mam D1200 i mam ASROCK ... ASROCK'a sprzedać ... eeee Ni mom głowy ... Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a samego k7s5a 3 tygodnie temu sprzedalem za 190 :) na allegro wiec z pamiatkami to np Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a co powiecie na test tych 3 plyt? MSI ASRock i ECS...? jesli sie uda to Sirius da mi do testow te trzy plyty +athlonika 1700B0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...