AMD Rulezz Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nie dołujcie mnie i linksa bo nie chcę wydawać kasy na KT600, to 200 zł więcej !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 qrde chyba tylko ja John_Doe i AMD nie mamy zadnych problemow z ta plyta :) a tak btw. Links gratuluje zakupu czyli mozna jeszce kupic starszy i lepszy rev. tak wiec teraz z czystym sumieniem moge polecac te plytke :) :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ciesz sie że dopiero przy 200 sie tak dzieje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 No i u mnie też się zaczęło gram w Blood Rayn i nagle zwiecha. Potem Gram 2-3h i działa. Wyłączam kompa słucham muzy zwiecha. Pamięci zwolniłem to nie one. A szyna tylko 200 :) Podniesienie Agp/pci nic nie dało, napięcia to co nie ustawie to i tak prawie jednakowe a efektu brak :(Ale wczesniej tak nie było? nie wiem czy te płyty po jakimś czasie się kopia? Już nie wiem, można by było masowo zgłosić reklamacje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 No i u mnie też się zaczęło gram w Blood Rayn i nagle zwiecha. Potem Gram 2-3h i działa. Wyłączam kompa słucham muzy zwiecha. Pamięci zwolniłem to nie one. A szyna tylko 200 :) Podniesienie Agp/pci nic nie dało, napięcia to co nie ustawie to i tak prawie jednakowe a efektu brak :(Ale wczesniej tak nie było? nie wiem czy te płyty po jakimś czasie się kopia? Już nie wiem, można by było masowo zgłosić reklamacje:) Tak nie było ale nie jest bardzo podkręcony bo chodzi 7,5*200 :) więc 1,5G. Ale dlaczego takie jaja po czasie? Kondensatory od Abita kupili :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Wkurzyla mnie dzis ta plyta ;/ Wrocilem wlasnie z 3-dniowych wakacji. Kompa zostawilem wlaczonego na defaulcie (133/166/66) z odpalona Kazaa. Przywital mnie wlasnie komunikat "Windows has recovered from a device failure". Sprawdzam w (pseudo-)logach XP i nic nie ma. Wszystkie urzadzenia sprawne, karta graficzna normalnie dziala, wszystko niby ok... Niby, bo po tych 3 dniach plyta juz nie wstaje z poprzednimi ustawieniami (10,5x187/187/77), zawsze reset windy... Pomecze ja jeszcze rano... :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 qrde nie no chlopaki czy to jest jakies zarazliwe bo to wyglada jak jakis wirus ktory sie rozprzestrzenia :) heheheh qrde jakos wszystkim teraz zaczelo sie sypac :( cale szcescie ze u mnie jets wsztstko ok (odpukac :) ) u mnie nawet smiga na 9x225 :) i nic hmmmm dziwna spraw :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 qrde nie no chlopaki czy to jest jakies zarazliwe bo to wyglada jak jakis wirus ktory sie rozprzestrzenia :) heheheh qrde jakos wszystkim teraz zaczelo sie sypac :( cale szcescie ze u mnie jets wsztstko ok (odpukac :) ) u mnie nawet smiga na 9x225 :) i nic hmmmm dziwna spraw :P pozdr :P No to jeszcze masz szczęście, nie wiem co z tym zrobić, oddać na gwarancję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 storm ja Ci kiedyś w nocy wtatarze na chate jak będziesz spał i płyty podmienie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
links Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 czytnik jest i plyta jest z lanem tam z kad kupilem mie ma 2 wersji jak w komputroniku i nie bylo nic napisane ze jest tak wiec do konca nie wiedzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
links Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 "qrde chyba tylko ja John_Doe i AMD nie mamy zadnych problemow z ta plyta" dopiero teraz doczytalem ja tez nie mam zadnych problemow narazie nie krece za bardzo bo nie mam pamieci i mam teraz XP1700@2200 na magistrali 166 ale dla mnie to standard dla tego procka dzis moze bede mial TwinMos 400 to zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 "qrde chyba tylko ja John_Doe i AMD nie mamy zadnych problemow z ta plyta" dopiero teraz doczytalem ja tez nie mam zadnych problemow narazie nie krece za bardzo bo nie mam pamieci i mam teraz XP1700@2200 na magistrali 166 ale dla mnie to standard dla tego procka dzis moze bede mial TwinMos 400 to zobaczymy Kurde zazdroszcze wam, ale w przyszłym miesiącu zmieniam na ABITA NF7 tylko jeszcze się zastanawiam nad którym, bo może tego z sound stormem ride jest i wogóle ale cena....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 o shit !!! yulko 200zł i pełna wersja z czytnikiem !!! sam bym kupił, ja dałem 250 i jest okrojona. wow, ale jazda. gdzie takie sprzedają ? może sam wezmę 1 sztukę na podmanę ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Czesc! Mam pytanko! W biosie mozna ustawic czestotliwosc ramu w zwiazku z prockiem. Mam ddr 333 i nie wiem czy w biosie ustawic tak zeby bylo 166 czy 333? (ddr 333 to chyba tak naprawde 166, czy tak?) Mozecie doradzic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
links Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 kupilem przez firme w lublinie z Abcdata bez marzy chyba kazdy sklepik bierze towar z Abcdata uczciwy sprzedawca powinien sprzedac z marza za 225zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 o shit !!! yulko 200zł i pełna wersja z czytnikiem !!! sam bym kupił, ja dałem 250 i jest okrojona. wow, ale jazda. gdzie takie sprzedają ? może sam wezmę 1 sztukę na podmanę ??? Z co zrobisz ze "stara" plyta? Sprzedaz? Gdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 sprzedam, znajoma chce zmienić płytę z K7S5A więc akurat dla niej będzie idealna. a ja bym kupił sobie za 200zł pełną wersję i oczywiście czytniczek na allegro ... :) i miałbym wszystkie odczyty i oba radiatory. możesz mi links załatwić za 200zł ? i lublin - wszystko mi pasuje :!: jak możes to wal na prova lub GG 4086584 - jestem niewidoczny ale teraz będę więc pisz śmiało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Czesc! Mam pytanko! W biosie mozna ustawic czestotliwosc ramu w zwiazku z prockiem. Mam ddr 333 i nie wiem czy w biosie ustawic tak zeby bylo 166 czy 333? (ddr 333 to chyba tak naprawde 166, czy tak?) Mozecie doradzic? Ktos wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Jesli chcesz miec DDR 333, to w biosie ustaw pamiec na 166MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kargs Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 dzieki bo przez chwile myslalem ze trzeba 333 ale maks byl do wybrania 266 i wybralem na probe i komp sie nie odpalil. Zresetowalem bios i ustawilem 166. Dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 storm ja Ci kiedyś w nocy wtatarze na chate jak będziesz spał i płyty podmienie :twisted: hehhehehe dobre tylko powiedz kiedy bedziesz moze jakies 0,5l wypijemy hehehhe :) :) pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 storm ja Ci kiedyś w nocy wtatarze na chate jak będziesz spał i płyty podmienie :twisted: hehhehehe dobre tylko powiedz kiedy bedziesz moze jakies 0,5l wypijemy hehehhe :) :) pozdr :P A może masz jeszcze jedną płyte to też przyjde ze swoja i z 0,5:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 ja tam moge tylko z okazji jakiegoś 0,5 przyjechac ;) albo i więcej lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Kisio i DarkB--> spoko nie ma sprawy :) hehehehh tylko powiedzcie gdzie kupowaliscie te plyty???????? bo warto by bylo napisac meila i sie dowiedziec szczegolow z wymiana tej plyty i gwarancja czy cos takiego by uznali nie sadzicie sprobowac zawsze mozna :) :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a jednak kolesie z lublina wyczaili gdzieś pełną werję (założę się że nie wiedzą że są 2 wersje tej mobo) więc jeśli wymiana na gwarancji to trzeba męczyć żeby była też full. może znajomej sprzedam moją mobo za 200zł a sobie kupię za 221 noofkę ze wszystkimi odczytami a czytniczek na allegro i jeszcze wyjdę do przodu ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 w enterprise.. taki sklepki.. wątpie zeby gdzieś jeszcze filie mieli.. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja kupiłem w komputroniku, pisałem do nich maila, i mi gość odpisal żebym przysłał im mobo i wtedy się zobaczy, a do samego serwisu sięnie dodzwoniłem bo nikt nie odbierał może jeszcze spróbuje, że mniej więcej powiedzieli co i jak, czy mieli już takie przypadki z tą płytą, nie wiem chyba zaryzykuje, chciałem Abita NF7 2,0 ale czytałem troche na forum i też ludzie narzekają więc nie wiem co zrobić.... I co napisać że co się dzieje, na standardowych ustawieniach siada? kurde bo jak teraz mam na 1700xp i ramy na najniższych praktycznie timingach to chodzi jakoś, ale jak dam tylko z safe na fast yo już nie działa(chodzi mi o ramy), albo jak zmienie mnożnik na 12,5, to nie wiem czy to uznają co sądzisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Hey. Po długiej nieobecności napiszę tak: W komputroniku mają 2 wersje. Ta z czytnikiem jest wersją okrojoną. Ta bez czytnika jest dobra. Dzwoniłem do nich i mi sprawdzali. I zamówiłem i to ta z 2comami i 2radiatorami. A ta z czytnikiem ma 1coma i jest zwalona. (Troche zakręciłm :) ) Co do freezów i reseów to mam koncepcję. Zanim ją wam zdradzę to powiedzcie najpierw, kto ma problem a kto nie ma, na jakiej magistrali i przy jakim napięciu proca. To teraz jest dla mnie naistotniejsze. Doszedłem do tego jak wkurzałem sie na Elixiry DDR400 i nie mogłem ich podkręcić nawet o 1Mhz. A teraz i nawet 210 poszły bez żadnych specjalnych zabiegów. Więc Piszcie: U mnie: FSB =200Mhz Vcore =1.65V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Hey. Po długiej nieobecności napiszę tak: W komputroniku mają 2 wersje. Ta z czytnikiem jest wersją okrojoną. Ta bez czytnika jest dobra. Dzwoniłem do nich i mi sprawdzali. I zamówiłem i to ta z 2comami i 2radiatorami. A ta z czytnikiem ma 1coma i jest zwalona. (Troche zakręciłm :) ) Co do freezów i reseów to mam koncepcję. Zanim ją wam zdradzę to powiedzcie najpierw, kto ma problem a kto nie ma, na jakiej magistrali i przy jakim napięciu proca. To teraz jest dla mnie naistotniejsze. Doszedłem do tego jak wkurzałem sie na Elixiry DDR400 i nie mogłem ich podkręcić nawet o 1Mhz. A teraz i nawet 210 poszły bez żadnych specjalnych zabiegów. Więc Piszcie: U mnie: FSB =200Mhz Vcore =1.65V Ja mam bez czytnika i nie ejst okrojona mam obydwa radiatory, sprzętaki taki jak w podpisie, magiastrala 133 ramy 200 tak ajk powinny i musze jechac na normal i cl 2,5 daje tylko ramy fast i siada, zwiększe mnożnik ramy zostawie tez siada, jesli chodzi o napięcei to na każdym to samo, nie wiem reklmować czy co? Napisz rade bo już wychodze z siebie:) Jak dasz mi rade i będzie działać to normalnie flach e Ci wyśle pocztą:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Teraz nawet na ramach normal mi siadło a nic nie robiłem(słuchałem mp3) not o coś nie tak, kurde nie będę mógł spać, czekam i czekam na tą nowinkę: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...