Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a co powiecie na test tych 3 plyt? MSI ASRock i ECS...? jesli sie uda to Sirius da mi do testow te trzy plyty +athlonika 1700B0 Oooo...to byloby to co tygryski lubią najbardziej :) Ja na tego typu test porównawczy czekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek317 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Gdzie ta plyte dostane???Czy na Warszawskiej gieldzie, i polska recenzje plyty mozna spotkac, jak tak to gdzie???????????Help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ludziska ale robicie smaka, a ile bym dostał za to co mam w podpisie ecs k7s5a i 320 MB ram które idą na 150 a kto wie może i na 160 ale płytka jużnie wytrzymuje właśnie zbieram na nową płytę do skrbonki:) przewidywana zmiana po wakacji ale jak bym tą dopadł przed wakacjami to by było zajebiście tylko za to co teraz mam to góra 200-250 zeta no a jakieś dobra ddr333 to z 180 zeta no ale trudno poczekamy pare mięsięcy i zobaczymy może ktoś wtedy też wyda taką dupertanią płytę z takimi możliwościami o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 moja płytka ma przyjechać jutro :D a dzisiaj do niej kupiłem: AXDA1700UT3C JIUHB 0309UPMW 9783276251543 oj sie bedzie działo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 mam to co mam i się cieszę ale czuję że mój a1600 poszedłby spoko na fsb 166 aż się o to prosi ale wtedy koło 50-55 st c bo teraz mam koło 43-44 bez stresu i prawie tyle samo w stresie bo wiatraki pędzą, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 mam to co mam i się cieszę ale czuję że mój a1600 poszedłby spoko na fsb 166 aż się o to prosi ale wtedy koło 50-55 st c bo teraz mam koło 43-44 bez stresu i prawie tyle samo w stresie bo wiatraki pędzą, Widzieliście - w Komputroniku przyszły dzisiaj i już ich prawie ni ma :( Cena spadła o 2 zyle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Troche mnie martwi brak jakiejs fajnej recki tego cuda na polskich serwisach, powinni sie zabijac zeby przetestowac te plytke.... no chyba ze cos ostatnio przeoczylem ale nie ogladam kronik policyjnych :) inna sprawa to ze to jednak jest ecs i imho brak mnoznikow >12.5 w plycie ktora wychodzi teraz i ma starczyc na pozniej jest sporym - jak to ecs, na niejednym polu rewelacja ale zawsze gdzies dadza d... chyba ze sie myle a wtedy odszczekam te slowa :) PS. Niech ktos zabierze odemnie moja mobo+ram za 170 pln! PLEASE :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 PS. Niech ktos zabierze odemnie moja mobo+ram za 170 pln! PLEASE :D A ode mnie proca i płytę ... (razem za 360) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 i pomyslec ze zalozeniem tego topicu mialy byc testy i potady odnosnie tej plyty :) :) a tu nic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek317 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ale ludziska gdzie ta recenzja ( tylko jakas polska ) i gdzie ja kupic i za ile ????? pomorzecie czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 amoniak , zapusc CCR benchmark na default 1700 i @2600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 recki polskiej niema - jescze! jesli pujdzie po mojej mysli to bedzie test 3 plyt glownych na tym SiS'ie! ale musicie poczekac.. bo najwczesniej test pierwszej z nich bedzie za tydzien. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 To pewnie bardzo nierozsadne ale bylbym w stanie sprzedac dzis swoja mobo z ramem i czekac nawet tydzien bez kompa na tego ecs-a :D A wy mi tu mowicie o testach za tydzien(!). BTW Ciekawe jak ze stabilnoscia przy wyzszych fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Z tego co widze to opłaca się sprzedać K7S5A + riva Vanta 16MB za 270zł (bo za tyle mam kupca). Tylko wciąż sie waczam między Tym ECSem/MSI a czymś na NF2 np. Epox/Abit/Solek. Tylko że troche szkoda mi kasy. Ale płyta będzie mi musiała starczyć na jakieś 2-3 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 wow , skad wy takie ceny bierzecie ?? ile myslicie powinienem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za durnia 1ghz i k7s5a i tnt 2 bo to mi zalega :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Mam kolesia na uczelni który kompletnie sie niezna :twisted: a ja będę dobry kolega i mu złoże kompa za free pod warunkiem że on kupi odemnie tą płytkę. A do tego wsadze mu: A1000; 128DDR i WD 20GB ale ta części już nie odemnie. W sumie komp go wyjdzie koło 800 kompletny. A ta rivka jest Creativa. Wiem świna jestem ale on napewno nie będzie kcił ani grał, a do WORDa i czasami DivXa to i tak aż nadto. A mi się nowa płytka przyda. :twisted: A jak na moje warunki (opole) to może: D1000 -do 100zł; K7S5A=150-170zł(130dają w każdym sklepie jak jest stabilna); a rivka ? do80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No to w przyszlym miechu sprzedaje solteka + 512 mb ram i kupuje to cacko + 256 mb ddr 333 TwinMos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Heh....i tu ja tez mam dylemat. Sprzedajac to co mam w podpisie (plyta i pamiec SDRAM) i tak musiałbym dołozyc ponad 300 zł...mogłbym kupic mniej RAM ale jakos nie usmiecha mi sie przechodzic z 512 (co prawda SDRAM) na 256 DDR :( I co tu kurcze czynic. Za płyte na KT133A i 512 PC 133 Kingston dostałbym moze ze 350-400 zł Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ja mam pytanie co do nowego nieoficjalnego biosu (procz tego ze nie trzeba go instalowac :P) to czy moglby kots rzucic linkiem/napisac jakie zmiany wprowadza? Glownie chodzi mi o Vcore procka... SORRY JESLI ktos juz to pisal ale nie cche mi sie przegladac 5 stron :/. Z gory BIG THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dobra chłopaki powiedzcie jaki dzwięk jest na tej płycie i czy jest tam też lan bo jakąś się nie dopatrzyłem , no i oczywiście słówko o stabiności płyty czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 dzwiek dosc dobrej jakosci plyta bardzo stabilna i swietnie sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 dzwiek dosc dobrej jakosci plyta bardzo stabilna i swietnie sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 QbaS troche przywaliles 8 takich samych postow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dobra i jeszcze jedno pytanko jak sprawuje się karta sieciowa i czy jest już jakiś nowszy biosik do tej płytki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...