kisio Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 zamontowałem przed chwilą :D mój 1700+ pierwszą zwise windy zaliczył przed chwilka przy 1925 MHz... ale myśle że to napięcie albo ramy nie wytrzymały.. jutro ją pokatuje mocniej ;) 2400+ to przeicez niewiele ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Sprawdziłem Magiczne pudełko czytnik w innym kompie DZIAŁA Płyta ecs p6bat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 no i wkoncu mam te plytke i jest poprostu zajebista Opolin jak tylko zrobie testy to je zamieszce jak narazie proc poszedl na default napieciu 2.4+ dalej nie sprawdzalem ale bedzie problem bo pamieci chyba nie wyrobia wiecej :) wieczroem zamieszce jakies fotki :) pozdro:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 qrcze.. na 11*170 chodzi psoko.. i nawet temperaturki jak na badziewny coolerek niezłe.. ale na 11*173 sie po jakimś czasie resetuje z windy :( chyba pamiątki nie wyrabiają :( a ja chce przynajmniej do 2000 dociągnąć na tym qlerq ... co zrobić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ej czyli mozna spoko barac ta plyte bo bede wymienial sqwego proca na 1700Xp+ z dobrej serri i tego ecsa i nowe ddr bede kupowal ale warto tego ecsa brac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 QbaS troche przywaliles 8 takich samych postow nie wiem jakim cudem ta sie stalo :? przepraszam za zasmiecanie forum :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 qrcze.. na 11*170 chodzi psoko.. i nawet temperaturki jak na badziewny coolerek niezłe.. ale na 11*173 sie po jakimś czasie resetuje z windy :( chyba pamiątki nie wyrabiają :( a ja chce przynajmniej do 2000 dociągnąć na tym qlerq ... co zrobić ? mnoznik zwieksz wiem ze lepiej krecic magistrala ale jak juz pamieci nie wytrzymuja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 qrcze.. na 11*170 chodzi psoko.. i nawet temperaturki jak na badziewny coolerek niezłe.. ale na 11*173 sie po jakimś czasie resetuje z windy :( chyba pamiątki nie wyrabiają :( a ja chce przynajmniej do 2000 dociągnąć na tym qlerq ... co zrobić ? To moze byc zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 zasilacz ma 350 W więc raczej nie... a co do mnożnika to znacie jakiś sposób w miarę pewny i bezpieczny i nie rozwalajacy gwarancji na jego odblokowanie? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 to co to jest za proc !!!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 przeciez jak to jest 1700TB B0 to ma odblokowany mnoznik, zmieniasz go zwrokami na plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 procek to: AXDA1700UT3C JIUHB 0309UPMW 9783276251543 a winowajce już znalazłem ... ram.. teraz puściłem go asynchro.. procek 182 ram 145 co dało mi równiótkie 2002 MHz :D prockowi zaczyna sie już robić ciepło ale myśle że na tym coolerku dojade jeszcze do 190 przynajmniej... tylko najpierw chce go porządnie wygrzać na 183 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta killa yoshi Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witam Jestem tu nowy ale to dzieki wlasnie temu forum kupilem ta plyte wiec sie podziele. prezentuje to co udalo mi się wykrzesać. nie jest to jakis esej ale mysle, ze kazdy moze sie na tym w mniejszym lub wiekszym stopniu oprzec. co do "part II" to czekam tutaj na propozycje do godziny 14.00 czyli co jeszcze sprawdzic? jaka fotke pstryknac? jaki test zarzucic etc etc. milej lektury zycze :) http://www.xbartx.host.sk/test_ecs/index.html lub wersja druga http://www.xbartx.host.sk/test_ecs/index_j.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Sprawdziłem Magiczne pudełko czytnik w innym kompie DZIAŁA Płyta ecs p6bat Jak ten czytnik jest podłączany :?: Pod USB na płycie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 podłączany jest wenwętrznie do connectora USB. a takie pytanko.. czy w moim procku jak powyżej.. mnożnik musze odblokować czy wystarczy że zworki zmienie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witam Jestem tu nowy ale to dzieki wlasnie temu forum kupilem ta plyte wiec sie podziele. prezentuje to co udalo mi się wykrzesać. nie jest to jakis esej ale mysle, ze kazdy moze sie na tym w mniejszym lub wiekszym stopniu oprzec. co do "part II" to czekam tutaj na propozycje do godziny 14.00 czyli co jeszcze sprawdzic? jaka fotke pstryknac? jaki test zarzucic etc etc. milej lektury zycze :) http://www.xbartx.host.sk/test_ecs/index.html lub wersja drugahttp://www.xbartx.host.sk/test_ecs/index_j.html fajna recenzja :) mozesz sprawdzic z laski swojej jak glosno graja sluchawki na tej karcie zintegrowanej bo na ECS K7S5A to tragedia (strasznie cicho) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta killa yoshi Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 fajna recenzja :) mozesz sprawdzic z laski swojej jak glosno graja sluchawki na tej karcie zintegrowanej bo na ECS K7S5A to tragedia (strasznie cicho) dobra postaram sie tylko musze dorwac jakies sluchawki tylko jak mam to zrobic? rozumiem ze podlaczyc sluchawki i puscic jakas muze na kompie i dac na maxa glosnosc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 No niezla recka, ale nie ma zadnych wynikow testow jak na razie. Podkrecanie, dawaj podkrecanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mnie jeszcze interesuje zachowanie antka 1.7 z modem na mnoznikach ( 12.5 >) na tej plytce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 fajna recenzja :) mozesz sprawdzic z laski swojej jak glosno graja sluchawki na tej karcie zintegrowanej bo na ECS K7S5A to tragedia (strasznie cicho) dobra postaram sie tylko musze dorwac jakies sluchawki tylko jak mam to zrobic? rozumiem ze podlaczyc sluchawki i puscic jakas muze na kompie i dac na maxa glosnosc? dokladnie winamp i suwaki na maxa :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta killa yoshi Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 mnie jeszcze interesuje zachowanie antka 1.7 z modem na mnoznikach ( 12.5 >) na tej plytce... no plyta ma mozliwosc zablokowania dzielnika AGP/PCI wiec mozesz miec caly czas stale 66/33 wiec modem bedzie chulal - poza tym mam modem na ISA tylko :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jemu chodzi o modyfikacje dajaca mozliwosc wyboru wiekszego mnoznika niz 12,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta killa yoshi Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 jemu chodzi o modyfikacje dajaca mozliwosc wyboru wiekszego mnoznika niz 12,5 przepraszam ale niedoczytalem :) no mam dwa mod biosy i dzisiaj je oba sprawdze jaks sie sprawuja i w ogole i tez dam znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Całkiem wporzo recka, ale braknie wykresów i innych benchmarków... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masta killa yoshi Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Całkiem wporzo recka, ale braknie wykresów i innych benchmarków... no po prostu sie nie wyrobilem ale po week cos wrzuce. jezeli mozecie to napiszcie co mam zrobic bo nie swiece w temacie za bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 właśnie puściłem 12,5*160 synchronicznie =2000Mhz :D zaraz chyba na 166 puszcze :D btw: wiecie skąd mozna wziac prime95? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Przysłał bym ci kisio prime95 ale dysk mi sie sypnął a adresu nie pamiętam wejdz na google.com i tam poszukaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 poszukam... teraz chodze na 12,5*162 = 2025 synchronicznie.. przy 166 robi mi sie restart przy wejsciu do windy... jeszcze nie wiem co to.. albo na procku już jest za mało napięcia ( 1,68 ) albo moja winda.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 prime95 http://www.tweakpc.de/download/tipps_trick...cks/prime95.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 dzieki.. ale ten prime przy takich ustawieniach jak powyżej jak dam torture test albo benchmark to mi sie wszystko freezuje.. albo przyajmniej tak wyglada... tak chyba nei powinno byc co? żadne inny benchmark mi sie nei wysypuje.. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...