AMD Rulezz Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 storm : jeśli wysłali pocztą to licz się z awarią dysków, nasza poczta zawsze trafia na wyboiste drogi :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 storm : jeśli wysłali pocztą to licz się z awarią dysków, nasza poczta zawsze trafia na wyboiste drogi :D . hyyh nie poczta nie wysylali zawozili osobiscie wiec wszystko powinno byc ok :P przynajmnie mam taka nadzieje :P jeszce klka godzinek i powinienem miec kompa w chacie no ale zobaczymy jak to znow bedzie :? pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 mam nadzieję że dałeś im niepodkręcony ? i co zrobiłeś z WC ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 mam nadzieję że dałeś im niepodkręcony ? i co zrobiłeś z WC ??? jasneze nie podkrecony a wc i tak nie mialem jeszce w obudowie tak wiec zalozylem tylko stary wentyl i tak poszedl tylko nagrafie zostaly radiatory hyyhyhy :P :P alenie powinni sie dpieprzyc :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 no i wkoncu komp wrocil w moje rece hyhyhyhh :P :P wszystko sprawne smiga jak szalone :) AMD pozniej podam ci wyniki testow ECS vs Soltek hyhyh :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 sluchajcie.. nie bijcie.. ale czy moglibyscie przypomnieć mi czym sie różni dokladnie ta wersja okrojona od pelnej? wiem ze bylo ale nie mam czasu szukac bo siedze na necie tylko jaks ie gdzies dorwe a chce wiedziec co gosciowi w sklepie mowic jak mi bedzie chcial orojona wcisnac.. (ja chce solteka :> ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 kisio spiesze z pomoca :) tak wiec w tej wersji okrojonej jest brak coma brak radiatora na sb brak monitoringu podstawowych napiec to sa chyba glowne wady tej plyty pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 dzieki ;] z tego co pamietam jeszcze chyba CMR... dobrze mówie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Małe sprostowanie. Wersja okrojona ma jednego Coma. Pełna ma dwa. Reszta jak wyżej. :wink: PS. Zauważyłem, że jeśli kupujesz z czytnikiem to na 99% dostaniesz okrojoną. Zresztą dzwoniłem na hurtownie i potwierdzili to. Bez czytnika jest wersja pełna. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a maja jeszcze w hurtowniach wersje pełne? :( JA NIE CHCE !! :( buuu... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 kisio--> w proline maja tego solteka po 321zł :) http://www.proline.pl/shop.php?kat=P%B3yty...a1f593036b91450 cena kusi :) pozdr :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 ja wiem !! tylko najpierw musze mi uznać reklamacje.. to raz.. a po drugie.. musi juz nie byc pełnych wersji tej płyty.. bo jak beda mieli pełne to mi oddadzą pełną.. :( a ja mi oddadzą okrojoną to im powiem zeby sie poszli... w krzaki ;) szkoda ze w tym sklepei jest drozej niz w proline.. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a zaznaczyles ze maja ci wymienic na taka sama czy nie bo najczesciej jest tak ze jezeli powiesz co sie skopalo to naprawiaja i dotsajesz te sama a jezeli nie to wymieniaja bez niczego na nowa moja poszla do serwisu juz 2 tygodnie temu i jeszce do dzis jej nie ma a mieli tylko bios zaprogramowac ehhhhhhhh ciekawe wogule czy przyjdzie ta sama czy tez wymienia te plytke teraz bierze koles no ale niewiadomo jak bedzie musial dlugo czekac na naprawe :( pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7317 - wersja pełna, http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7420 - wersja okrojona, Ale pamiętaj. Zawsze lepiej zadzwonić i się upewnić. :wink: Pozdro! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 w sumie to okrojenie mi nie przeszkadza. comm- po ch... mi to ? i tam myszę na ps2. cnr - nikt nigdy tego nie używał. a napięcia - i tak płyta może przekłamywać. może szkoda temperaturki NB ale wiem że jest czasem dość ciepły, a ile ma *C to w sumie mało ważne jeśli komp chodzi stabilnie. a czytniczek można opchnąć ... no i radiator jest gorszy na okrojonej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 tempeatury procka pewnie tez nei podaje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 podaje, przecież mam napisane w podpisie jaką mam max temperarurkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 24 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2003 Mam problem z dźwiękiem 4 kanałowym. W jaki sposób w Winampie odpalić tylne głośniki bo mi działają tylko jak ustawię w sterownikach jakieś efekty (ogłos typu concert hall itp.) w przeciwnym wypadku gra tylko przód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 mam detal problem :evil: kto wie jak wyłączyć czujnik (chodzi o ten co wykrywa że wiatrak nie chodzi) mam (chwilowo wc w remoncie) wiatrak z diodą termiczną i startuje jak się nagrzeje i za chiny komp nie wstaje jak wiatrak nie chodzi płyte mam po wymianie gwarancyjnej teraz mam pełną (poprzednia okrojona bez takich jaj) plz help bo zaraz blaszaka rozwale :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 to ta płyta wogóle ma taki czujnik ? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 fulko : w okrojonej mam cooler cpu podłączony do molexa na 7V i zero problemów ze startem kompa, bios chb127. może pełna wersja się czepia a okrojona nie. płyta się czepia ci się że wiatrak kręci się za wolno więc musisz wywalić termistor i looz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 no coś musi mieć bo jak podłącze zwykły wiatrak to looz a jak z diodą to dopiero jak proc się ciepły zrobi (albo wiatrakiem zakręce :lol: ) może w nowych coś dodali w biosie nie ma opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 wywal termistor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 to chyba masz jakas jeszcze nowsza wersje ktora poprawili do tych wczesniejszych nieokrojonych juz nie mozna bylo dostac od kilku miesiecy i nie maja one zadnych czujnikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 mam pytanko : w aidzie32 jest napisane, że L7S7A2 obsługuje fast writes no więc mam włączone, w biosie grafy teżwłączyłem, zysku wydajności brak ale olać to. ale jest tam teżnapisane że obsługuje side band adressing i że jest wyłączone. co to ma znaczyć ?? jest wyłączone bo płyta nie obsługuje czy wyłączone bo grafa nie obsługuje ? nie wiem czy warto brać się za włączanie SBA w biosie grafy. dużo można tym zyskać ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 te grafy nie obsluguja tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 a jakie grafy obsługują SBA i FW ?? w sumie wąłczenie FW nic nie dało ale jest :) czyli jak dual w AMD :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 Fw duzo dawalo na rivach sba dzila miedzy innymi na kyro1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekf Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 QbaS, gdzie się włącza SBA na L7S7A2 i co w ogóle jest ? Mam Kyro II i chętnie sprawdzę to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 ja to mam od razu wlaczone w sterownikach od grafy sprawdz OT: jakiego masz tego kyro i ile 3dmarkow na nim wyciagasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...