Raptor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie widzialem tematu o płytach LGA775 w formacie microITX wiec go zakladam :D Jeżeli ktoś szuka najwiekszej wydajności najmniejszym formacie to jest płyta dla niego. Specyfikacja DG45FC: - obsługa Core 2 Duo , upto 13333FSB (Sockel 775) do 65W - chipset Intel G45 (ICH10) - graphics Intel GMA X4500HD - pamieć 2x DDR2 667/800 RAM (4GB max) - zasilanie 24 Pin ATX, P4-connector Złącza tył: - 1x DVI - 1x HDMI - 6x USB 2.0 - 1x eSATA - Audio - 1x LAN 10/100/1000 MBit - SPDIF Kilka fotek: reszta spostrzeżeń po instalacji sytemu ;) Edytowane 8 Września 2008 przez Raptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Cóż można powiedzieć, super sprzęcik jak na ten format. Z niecierpliwością czekam na jakieś testy. Tak dla formalności format to mini-ITX :) . Mam wolną obudowę mini-ITX i czekam na coś ciekawego to może ją zagospodaruję. Jeszcze jedno ile zapłaciłeś z wysyłkami itp. ? Brałeś z Ebay UK? Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez honor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 cartft.com z wysyłką do polski kurierem w 1 dzień -> 147e - w piątek zamówione dzisiaj dotarło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jakiego procka masz zamiar wsadzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 i to jest dobre pytanie ;) chciałem E5200/E7200 - ale patrząc na wykresy na X-bit chyba wrzuce E8400/E8500, do tego 4GB ramu i chce zmieścic jeszcze 2 dyski w Psile10B (albo jeden na esata) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 pcie brakuje :( btw obczaj topic z atomem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 widziałem Galaxy ale atom jest dla mnie za wolny (miałem i atoma i celka 220), poza tym PCIe 16x nie potrzebuje - do grania mam 2giego kompa, ten ma pracować jako HTPC, sciągawka i serwer plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ale to Et atom by starczył a tu boli brak gpu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) Puszczałeś na niej może jakiś Hd 1080p?Ciekawi mnie czy grafa daje radę?I czy próbowałeś włożyć jakąś grafę x16 w slot x1? Edit:ok wiem że z tym x16 i x1 to nie działa Edytowane 1 Września 2008 przez jawor121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 (edytowane) i to jest dobre pytanie ;) chciałem E5200/E7200 - ale patrząc na wykresy na X-bit chyba wrzuce E8400/E8500, do tego 4GB ramu i chce zmieścic jeszcze 2 dyski w Psile10B (albo jeden na esata) :DTu są wyniki pomiarów z IGP w tym z G35 ( G45 to 2W do 4W mniej niż G35) http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showd...?i=3288&p=3 Edytowane 1 Września 2008 przez dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac79 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) @Raptor jak z gwarancją przy zamawianiu tej płytki z zagranicy ?? Edytowane 5 Września 2008 przez mac79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 jest - w cartft.com - dzień kurierem wiec nie problem :) nie wiem jak z realizacją w intel polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Sprawdziłeś już może Raptor jak działają filmy hull hd na integrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 testowałem na szybko ale bez problemu działy w full hd - jutro wrzuce screena + zobacze jakie jest obciążenie cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 testowałem na szybko ale bez problemu działy w full hd - jutro wrzuce screena + zobacze jakie jest obciążenie cpuYep,chętnie zobacze jak to działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Tokyo Drift 1080 - procek średno 38-42% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac79 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 podaj jeszcze ile za przesyłke z zagranicy płaciłeś. Ten sklepik chyba w Niemczech wiec nie daleko w sumie... PS. jakies wady zauwazyłeś ? na AVS Forum nie za bardzo opinie mają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 147e było z przesyłką wada była jedna - piszczała przy procu w idle i włączonym eist/c1e - ale po wgraniu najnowszego biosu wszystko się uspokoiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onsighter Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Raptor, napisz please jeszcze jaki zasilacz i obudowę wybrałeś, ok? 147e było z przesyłką wada była jedna - piszczała przy procu w idle i włączonym eist/c1e - ale po wgraniu najnowszego biosu wszystko się uspokoiło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Obudowa to Psile10A i zasilacz 150W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 (edytowane) co do grafy to galaxy swojego czsu wypuściło gf7300gt na pci-e 1x, tylko chyba to już przerost formy nad treścią tymbardziej że wydajność gorsza. Edit: do slotu pci-e poszukał bym raczej jakieś dźwiękówki aby można było mieć sensowny dźwięk... Edytowane 21 Września 2008 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onsighter Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 ładna obudowa, tam na dole dysk 3,5 cala zmieści się? gdzie i za ile kupiłeś obudowę i zasilacz? Obudowa to Psile10A i zasilacz 150W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 do slotu pci-e poszukał bym raczej jakieś dźwiękówki aby można było mieć sensowny dźwięk...nie mam takiej potrzeby - sprzęt popięty do tv po hdmi + do audio toslinkiem ładna obudowa, tam na dole dysk 3,5 cala zmieści się? gdzie i za ile kupiłeś obudowę i zasilacz? tam na dole 3.5" bez problemu w madtech.pl dostaniesz bude i zasiłkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...