intoxicated Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 witam czym rozpakować pliki z rozszerzeniem uha, mam do tego jakiś dosowy program UHARC 0.4 ale tak jak reszta programów i gierek napisanych na ten system nie chce działać na moim winXP, może istnieje jakiś emulator dosa, jakaś łatka lub coś w tym stylu :?: . pozdrawiam i z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 poszukaj pliku setup.bat on powinien uruchomic proces dekompresji ( imho wydajnej , ale bardzo stratnej[ kompresjii]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicated Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 sory ale chyba jestem zielony w tym temacie i nie wiem o co chodzi z tym plikiem :roll:, nie wiem o jaki plik chodzi i w jaki sposób ma mi on pomóc w rozpakowaniu plików uha :?: , bardzo bym prosił o szersze wyjaśnienie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Uharc jest uzywany do ripowania gierek ( wieksczosc textur,filmów itp . plikow jest nim pakowana) ( wydajnośc -duuza 140mb przed /ponad 500 mb po dekompresji archiwum ) Znajdz w katalogu gry/programu dosowy setup i odpal go zacznie sie dekompresja Jezeli to gra to dekompresja bedzie długo trwać , a unpakert powstawia pliki na swoje miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxicated Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Może dalej czegoś nie rozumiem :) ale nie mam pliku setup (przynajmniej tam gdzie są pozostałe pliki które chce rozpakować). Po rozpakowaniu pliku z rozszerzeniem ace mam folder w którym są 3 pliki- game.uha, maps.uha i UHARC.exe gdzie ten ostatni to chyba program do rozpakowania plików uha ale on nie chce mi działać na XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...