safix Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam szanowne grono Zaznaczam ze jestem laikiem w sprawach sprzętowych ,postanowiłem żeby trochę odnowić mojego staruszka postanowiłem dokupić mu trochę pamięci (1GB?) No i tu zaczyna się moja gehenna , podpowiedziano mi abym zajrzał na Allegro ale niestety nie potrafię się zorientować w rórznorodnosciach oferowanego towaru (pamięci) niestety ten temat jest dla mnie tabu i czy ktoś potrafi mi podpowiedzieć sensowne rozwiązanie ,załączam test AIDA Z uszanowaniem AIDA.txtPobieranie informacji ... Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez safix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Wystarczy, ze kupisz poprostu pamieć DDR I :). Nawet 266MHz wystarczy do tego celeronka. Nie ma co się kosztować na moce kości na BH5 bo przecież nie podkręcasz. Link do fajnej kosteczki rodzimej produkcji: http://allegro.pl/item424942384_salon_good...fvat_cl2_5.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safix Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Dziękuję za szybką reakcje ,ale pytanie LAIKA :czy star pamięć należy wyjąć ? bo słyszałem ze pamięci czasami się zgrywają (stara +nowa?) wybaczcie ignorantowi ale za moich czasów nawet nikomu się nie śniło o PC Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez safix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 nie bedzie trzeba wyjmowac pozostalych kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safix Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dziekuje shooter i nisko sie kłaniam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...