s3in Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam, chce reinstalować system w nastepujacy sposób - mam dwa dyski z czego jeden podzielony na partycje (C z winda i D z plikami) i drugi caly wolny. Chce zrzucic wszystkie potrzebne mi pliki na ten pierwszy dysk ze starym windowsem, zainstalowac windowsa xp na drugim, czystym, pozniej przekopiowac na dysk ze swiezym windowsem te pliki i wyjac dysk (bo juz swoje przezyl staruszek). Czy takie cos zadziala? jak uruchomi sie komputer przez zainstalowaniu drugiego windowsa na drugim dysku? zapyta mnie ktorego chce wybrac? prosze o szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a nie prosciej na czas instalacji wyłączyć jedenn dysk w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Albo odłączyć zasilanie lub kabel IDE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...