mobo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam serdecznie i zapraszam do odwiedzenia mojej strony, której główną tematyką są podróże uwiecznione na fotografii :) Zapraszam http://www.phototravel.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Rozumiem twoje fotki ? Taka rada , jak juz wrzucasz to chociaz horyzont wyprostuj ... Nie podoba mi sie tlo , mala fotka iles razy , nie ladnie to wyglada , kolor rozowy ? no coz strona jedna z wielu tysiecy wiec nie oczekuj cudow tutaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Trochę oczoyebny wygląd :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 hahaha, parsknąłem ze śmiechu, wchodzę bo chciałem ujrzeć oczojebny wygląd jak zdążyli zauważyć poprzednicy ale niestety, moim oczom ukazały się tylko 2 reklamy fleszowe i napis strona w budowie, zapraszam wkrótce :lol: ludzie, jak już budujecie stronę to róbcie to na swoim komputerze. Ja pracuję nad nową wersją mojej stronki, jest już prawie gotowa a stara wciąż działa na serwerze w internecie i nie katuję widzów reklamami a tym bardziej napisami w stylu dział w budowie/strona w budowie/niedługo coś tu będzie - patrzysz na date aktualizacji, 5 lat temu :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...