MnichPL Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam wszystkich! A wiec gdy gram w CS 1.6 lub NFS Carbon lub jakiekolwiek inne gry 3d to mniej wiecej po 15min. gry robi mi sie czarny obraz i otrzymuje komunikat: "VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands." Po tym komunikacie trzeba resetowac kompa i znow po 15min. gry to samo. Mam sprzet: Procesor AMD Sempron 2600+, Pamiec 512MB RAM, Karta graficzna ATI Radeon 9550(stery do karty Catalyst 8.7 i Directx 9.0c) Plyta glowna GIGABYTE AGP8X. Robilem juz format ktory tez nic nie pomogl. :angry: BARDZO PROSZE O POMOC W TEJ SPRAWIE B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 "Format najlepszy na wszystko?" rotfl VPU Recovery, gdybys wysilil sie na przejzenie subforum Ati, powiazane jest najczesciej ze zbyt wysoka temperatura rdzenia. Takze sugeruje przeczyscic chlodzenie, przesmarowac rdzen pasta termoprzewodzaca i moze wgrac starsze sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 karta kręcona? sprawdź chłodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MnichPL Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 karta kręcona? sprawdź chłodzenie Karta nie byla krecona a skoro mowicie o chlodzeniu to rozkrece dzisiaj kompa :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burning Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja mam w zwyczaju raz na jakis czas wystawić kartę graficzną za okno i solidnie przedmuchać chłodzenie - dmuchając w wylot, wtedy z wlotu wypadają kłaki kurzu i od razu działa lepiej :) polecam też dla innych komponentów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...