Skocz do zawartości
Lt.Powell

Upgrade :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cze i z góry dziękuje za odpowiedzi , jestem lamer :(

Powiem prosto z mostu : jaka karta do max. 600 zł.

Nastawiłem się na Hercules 3d Prophet 9100 64 ddr-ram (444zł), 

ale Wy (chyba) się lepiej znacie więc poradźcie :)

jesli chodzi o wydajnosc to tylko i wylacznie Creative gf4 ti 4200 za 599 pln :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie jezeli chcesz miec lepsza wydajnosc to geforce ti4200 ale za 600zl to dostaniesz bulka niefirmowego , ale jezeli chodzi o wydajnosc to taka sama jak firmowych , Jednak ja sklonil bym sie przy wyborze tego radka 9100 herculesa (najlepsza firmowka do ATI) wydajnosc troszke gorsza od ti4200 ale jakosc obrazu rewelacja , nie mowiac juz o wyjsciu TV bo to extra klasa w ATI, i jeszcze ci zostanie np na duuuuuzo browarkow :) , jednak gdy chcesz wydac cale 600zl na karte graf i chcesz miec najlepsze osiagi to kup ti4200 pozdrw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie jezeli chcesz miec lepsza wydajnosc to geforce ti4200 ale za 600zl to dostaniesz bulka niefirmowego , ale jezeli chodzi o wydajnosc to taka sama jak firmowych , Jednak ja sklonil bym sie przy wyborze tego radka 9100 herculesa (najlepsza firmowka do ATI)  wydajnosc troszke gorsza od ti4200 ale jakosc obrazu rewelacja , nie mowiac juz o wyjsciu TV bo to extra klasa w ATI, i jeszcze ci zostanie np na duuuuuzo browarkow  :) , jednak gdy chcesz wydac cale 600zl na karte graf i chcesz miec najlepsze osiagi to kup ti4200 pozdrw

Creative to bulk nie firmowy?? Mój kumpel (Escaper :)) kupił Creative'a box'a Ti4200 64MB za 570zł :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...