Lt.Powell Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Cze i z góry dziękuje za odpowiedzi , jestem lamer :( Powiem prosto z mostu : jaka karta do max. 600 zł. Nastawiłem się na Hercules 3d Prophet 9100 64 ddr-ram (444zł), ale Wy (chyba) się lepiej znacie więc poradźcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Dobrze się nastawiłeś :). Zostnie Ci kasa na coś innego :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Cze i z góry dziękuje za odpowiedzi , jestem lamer :( Powiem prosto z mostu : jaka karta do max. 600 zł. Nastawiłem się na Hercules 3d Prophet 9100 64 ddr-ram (444zł), ale Wy (chyba) się lepiej znacie więc poradźcie :) jesli chodzi o wydajnosc to tylko i wylacznie Creative gf4 ti 4200 za 599 pln :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no wlasnie jezeli chcesz miec lepsza wydajnosc to geforce ti4200 ale za 600zl to dostaniesz bulka niefirmowego , ale jezeli chodzi o wydajnosc to taka sama jak firmowych , Jednak ja sklonil bym sie przy wyborze tego radka 9100 herculesa (najlepsza firmowka do ATI) wydajnosc troszke gorsza od ti4200 ale jakosc obrazu rewelacja , nie mowiac juz o wyjsciu TV bo to extra klasa w ATI, i jeszcze ci zostanie np na duuuuuzo browarkow :) , jednak gdy chcesz wydac cale 600zl na karte graf i chcesz miec najlepsze osiagi to kup ti4200 pozdrw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no wlasnie jezeli chcesz miec lepsza wydajnosc to geforce ti4200 ale za 600zl to dostaniesz bulka niefirmowego , ale jezeli chodzi o wydajnosc to taka sama jak firmowych , Jednak ja sklonil bym sie przy wyborze tego radka 9100 herculesa (najlepsza firmowka do ATI) wydajnosc troszke gorsza od ti4200 ale jakosc obrazu rewelacja , nie mowiac juz o wyjsciu TV bo to extra klasa w ATI, i jeszcze ci zostanie np na duuuuuzo browarkow :) , jednak gdy chcesz wydac cale 600zl na karte graf i chcesz miec najlepsze osiagi to kup ti4200 pozdrwCreative to bulk nie firmowy?? Mój kumpel (Escaper :)) kupił Creative'a box'a Ti4200 64MB za 570zł :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 gf4 ti4200 agpx8 64mb box za 590 jesli chcesz wydac 6 stowek, jesli mniej to własnie radek 9100(8500)od herca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Bierz tego Radka 9100 ale z 128 DDR. ok. 540 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...