bartek46op Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Poszukuje drukarki do 150 zł. Głównie do dokumentów, nieraz zdjęć z tekstem. Fajnie by było gdyby była w miare szybka i cicha ;] Kompatybilność z : XP, Vista. PS: czytałem, że laser lepszy bo atramentówka wysycha, a ja używam niezbyt często... czy w tej cenie będzie jakaś dobra laserówka? Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez bartek46op Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Poszukuje drukarki do 150 zł. Głównie do dokumentów, nieraz zdjęć z tekstem. Fajnie by było gdyby była w miare szybka i cicha ;] Kompatybilność z : XP, Vista. PS: czytałem, że laser lepszy bo atramentówka wysycha, a ja używam niezbyt często... czy w tej cenie będzie jakaś dobra laserówka? doloz 50 i masz samsung ml 2010pr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Z tego co czytałem... ta drukarka nie drukuje w kolorze? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElPr Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 Za 150 zł to nie kupisz dobrej drukarki laserowej nawet drukującej w trybie monochromatycznym a co dopiero w kolorze. W tej cenie można się jedynie zastanowić nad jakąś atramentówką np. tu: http://www.centrumpapieru.pl/cena,5818,dru...lus_s20_a4.html Jak drukujesz dosyć rzadko to obowiązkowo trzymaj się oryginalnych tuszy coby nie było problemów z zasychaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 W takiej cenie z drukarek kolorowych zostają ci tylko atramentówki. O nowym kolorowym dobrym laserze można zapomnieć. Jeśli chodzi o drukarki atramentowe to sprawa ma się zupełnie inaczej. Większość z modeli nie przekracza ceny 200-300 zł i jest ich duży wybór. Czemu tak jest? Ponieważ producenci adresują drukarki atramentowe do użytkowników domowych których najczęściej nie stać na drogie urządzenia. Drukarki są tanie a tusze drogi, na nich głównie zarabiają producenci drukarek. Jeśli chcesz drukować stosunkowo tanio polecam ci drukarki z nie integrowanymi kolorami i głowicami. Takie drukarki robi Epson (wszystkie modele) i niektóre z modeli Canon. Jeśli ci jednak zaschnie atrament to naprawa drukarki może być nieopłacalna. Ale nie wyolbrzymiajmy tego problemu wystarczy drukować raz na tydzień kolorowy obrazek aby temu zapobiec. Praktycznie zaschłe głowice zawsze da się przetkać. No może po za nielicznymi wyjątkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cejrowski Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Czas się może ożnić z bogatą kobietą i kupić lepszą drukarkę :lol2: :lol2: . Zanim się jednak ożenisz to zobacz n którąś z tych Canon IP1800 HP DeskJet D1560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Kupiłem jednak Brother DCP-135C i jest dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...