HeretyK Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Szukam jak w temacie nawigacji samochodowej. Zależny mi na tym żeby ostrzegała przed fotoradarami i policją :rolleyes: Skłaniam się w kierunku Palmtopa ponieważ jak wiem można znajeść aktualne mapy że tak powiem w "promocji" :D Prosiłbym o opinie użytkowników takich urzadzeń jak to jest z tymi radarami bo narastają jak grzyby po deszczu wieć aktualizacja mapy będzie konieczna dość często i czy są nawigacje które dają opcje ostrzegania przed policją i syszarkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlywiN Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam polecam telefony PDA np za 1200 z modułem GPS HTC TyTN II http://allegro.pl/search.php?string=TyTN+I...mp;category=165 a co do softu polecam AutoMape 5 lub TomTom 7 for PDA Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez FlywiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 tudzież htc touch cruise ;) Przed suszarkami jak niby miałby Cię ostrzec? Musiałby mieć wbudowany wykrywacz radarów - co jest w Polsce nielegalne. Można sobie dodać/wgrać punkty radarowe - ale to dotyczy raczej fotoradarów, bo nie często zmieniają położenie. Zresztą, wystarczy znak ostrzegający o radarach.. a i wolniej i bezpieczniej wtedy ludzie jadą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gemciu Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Polecam http://otido.pl/product_info.php?products_id=62022 jeżdżę z auto mapą i jeszcze się nie zgubiłem;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 mio fajny, ale nie ma telefonu, kamery i wifi chyba też nie doświadczysz. All in one to jednak dobry zakup. Wszystko w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Jesli chodzi o MIO i ze ma sluzyc glownie do nawigacji/pda to jest zdecydowanie lepszy od jakis ALLFORONE'ow, ma wiekszy wyswietlacz i ma sluzyc glownie do tego do czego zostal kupiony. Mi telefon jest potrzebny glownie do dzwonienia i nie potrzbuje komputera wielofunkcyjnego ze zadzwonic np. do zony. Nie mowie ze TytnII jest zly to bardzo fajne urzadzenie ale jesli nie potrzebuje ktos wi-fi, bluetootha i telefonu tylko nawigacje i pda to juz moze za polowe ceny HTC czyli ok 600 PLN kupic nowe MIO P360, jezeli chce miec dodatkowo wi-fi i bluetooth'a to juz za 830 PLN moze kupic MIO P560 a jesli chce miec wszystko ale kosztem mniejszego wyswietlacza (2.8") to moze kupic HTC TytnII za ok 1100 PLN. Zalezy kto cos szuka. Pozdr., disaster3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 A widzieliście kiedy ten wątek został założony? I jaki był odzew założyciela? Polecam zamknąć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...