Corleone Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 http://www.pronox.com/cennik/katowice/index.htm Katowice - login athlon - hasło DDR 333 512MB TWINMOS 225zł + 20%marży(to trochę za dużo) + 22% VAT(nawet nie będę komętował) = za dużo(329zł) Ciekawe co jeszcze?? To akurat pierwszy strał , bo się za pamiątkami rozglądam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 nie od dzis wiadomo że maja drogo wogule jak w wiekszosci sklepow inetowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 nie od dzis wiadomo że maja drogo wogule jak w wiekszosci sklepow inetowych A powinno być odwrotnie, nie? Sam sie za pamiątkami rozglądam. Może ktoś wie po ile są teraz Kingstony 512MB 400/333MHz - bo ja najtaniej znalazłem 360zł z Komputroniku, ale ponoś są taniej. A co do sklepów wysyłkowych, to 4max nie jest drogi - chciałem kupić wiatraczek Coolermaster (37.5zł w 4max) w normalnym sklepie, bo co będę za transport płacił, a tu sprzedawca wypalił 50zł!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...