saleen Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Cześć Wujek chce kupić laptopa (pierwszy komp w życiu) tak za 1.500-1.600zł. Przeznaczenie to internet i biuro typu Excel i Word. Nie będzie żadnych Photoshopów ani gier... tak więc wymagania nie są wygórowane. No i pytanie co kupić, ale ważna rzecz: -Laptopa trzeba kupić w Poznaniu ew. okolice - tak więc Allegro w większości odpada. Gdyby różnica była 150zł wzwyż to może dałoby się nagiąć na zakup przez neta... ale ogólnie preferowane jest nabycie na miejscu. Wydaje mi się, że najlepszą ofertą jaką znalazłem będzie to: http://allegro.pl/item425428193_fujitsu_am..._dvd_vista.html Jednak jakoż od kilku lat moje zainteresowanie komputerami sukcesywnie maleje (niestety) i nie siedze już na bieżąco w sprzęcie, pytanie czy to dobry wybór i czy ewentualnie bylibyście w stanie poradzić coś lepszego? W Media Markt reklamują Lenovo R 61e - Pentium DualCore T2390 1,86GHz, 2GB RAM, HDD 160GB za 1599zł. Warto się zainteresować gdyby był na stanie? Zakup raczej pilny, najlepiej już jutro ;) PS. No i mam jeszcze problem z wyborem jaki OS mu tam postawić, ale to w innym temacie: http://forum.purepc.pl/temat/microsoft-win...-czy-xp/274231/ Pozdro i dzięki za porady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ludzie, nie ten dział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 nie ten dział, ale... ...w makro masz tego FSC pi2512 w zestawie z urządzeniem wielofunkcyjnym HP F4180 za 1523.78 ;) zestawy idą jak ciepłe bułeczki, u mnie tylko dzisiaj, do 16, poszło ok 25 komplecików. oferta powinna wujkowi przypasować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Oj sorry sorry, niby kilkuletnie doświadczenie i kilka tysięcy postów na rozmaitych forach a taka gafa, w zły dział się wstrzeliłem :oops: Tak to jest jak się chce na szybko, mogę prosić moda o przeniesienie topicu do działu o laptopach? przemekbydgoszcz - ok, ok, ale Makro to bodaj na jakąś kartę wstępu jest (nie orientuję się)? Wujek co prawda ma firmę ale chyba nie posiada tej karty Makro. Jednak zobaczę czy da radę coś w tym kierunku zrobić bo cena faktycznie jest fajna, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Wujek co prawda ma firmę ale chyba nie posiada tej karty Makro. Jednak zobaczę czy da radę coś w tym kierunku zrobić bo cena faktycznie jest fajna, dzięki.wystawienie karty wstępu trwa jakieś 20-30 min, bodajże wystarczy mieć nip i dowód tożsamości przy sobie eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...