ashgan Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jak w topicu.Ja mam ostatnio ok 50kb/s w dzien i do 200kb/s w nocy.A jak u Was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 był juz taki topic bodajze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 NIE TO FORUM!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 50~70 kb/s na neostradzie + :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 10-11 na SDI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 0,1 - 200KB/s w sieci blokowej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 0,1 - 200KB/s w sieci blokowej :Pdokladnie to samo co u mnie:D czasem kablowka zamiata a czasem to sie onet 30sekund ładuje :( Pozdrowienia dla nowosądeckiego admina RTK Pana Wiesława Serafina zeby mu <span style="color:red;">[ciach!]</span> twardo w [gluteus maximus] stał (sorry za to ale nie mam juz sił do tego frajera) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 50~70 kb/s na neostradzie + :twisted: u mnie dokladnie to samo na neo , choc zdaza sie wiecej (niestety żadko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 30 kb/s na kablówce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 czemu to nie jest na OT ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 bo ktos chcial zadac szyku na "sprzet" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 50~70 kb/s na neostradzie + :twisted: a nawet wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja mam miedzy 15-200kBps :] siec blokowa :] a jak sie wkurze i wszystkich wypne to nawet i 250 czasem jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 2 terabajty / 4 terabajty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 na SDI mam nieznacznie wiecej od FumFel_20 a dokladnie 11-13 kBs ( mierzylem DuMeter) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 4-5kb na modemie :D :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 do 16 na kablowce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 4-5kb na modemie :D :D :lol: Nie szpanuj :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Do 60 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 2 terabajty / 4 terabajty khe, ile ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 eee tam 2 terabajty ja mam 8 eksabajtow/nanosekunde .A tak na codzien to ~60 kb/s Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 minimum 30kb/s a max to jkakies 8mbit/s siec lan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Bylo wiele razy! Kablowka do 4Mbit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 1bajt - 200kb/s LAN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 max widzialem ~400KB /s =40MB w 2minuty a po lanie z serwera ~11000KB/s = 1cd divx w lekko > minute Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 20KB/s kablówka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 hehe marne 100KB -350KB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 kiedys mialem 256 KB/s na neo 2mbps teraz mam neo tylko 512 wiec do 64KB/sek zdarzyl sie tez transfer jak neo byla @ 4mbps - okolo 420 KB/sek :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 4-5kb na modemie :D :D :lol: Nie szpanuj :lol: hehe kuzyn na ISDN w tpsa wyciaga na 1 kanale do 20KB/sek bo wlaczyli kompresje tak wiec mozna do jakis 40KB/sek miec na 2 kanalach w ISDN :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 3.34kb/s - modem 36.6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...