Jang Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 (edytowane) Otoz mam karte Creative sound blaster audigy 4 i nie umieM znalezc mojej plyty z sterownikami.Po zainstalowaniu z cd mialem pelno opcji , equalizer itd... te z internetu nic praktycznie nie maja.Probowalem szukac te zmodyfikowane YouPax ale albo stare albo cos nie tak.Jak ktos mam to bardzo bym prosil zeby zrobil ktos obraz tej plyty lub jak ma jakies sterowniki co po zainstalowaniu beda te funkcje to prosze pisac na PW. Bardzo mi zalezy... Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Przypadkiem znalazłem http://hosted.filefront.com/BadBoyforum jakby ktoś miał podobną sytuacje to rownież sa tam obrazy do różnych kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...