instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Siemka, mam pytanie odnoścnie kart graficznych. Czy ta karta starczy żeby odpalić Wiedźmina, Crysisa, NFS Pro Street, NFS Carbon, Hitman 4, enemy Territory Quake Wars ?? karta to (GeForce 7600 GS Sparkle 512MB TV/DVI BOX Ultra-2 - chłodzenie pasywne) :wink: Proszę o odpowiedź pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Siemka, mam pytanie odnoścnie kart graficznych. Czy ta karta starczy żeby odpalić Wiedźmina, Crysisa, NFS Pro Street, NFS Carbon, Hitman 4, enemy Territory Quake Wars ?? karta to (GeForce 7600 GS Sparkle 512MB TV/DVI BOX Ultra-2 - chłodzenie pasywne) :wink: Proszę o odpowiedź pozdrawiam ;) Powiedz ile masz kasy... To ma być AGP? PCI-E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Prawdopodobnie PCI-E Tak starczy, lecz rozgrywka na wyższych detalach nie będzie możliwa(Sąsiad ma i wiem co mówie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Wszystko zależy od funduszy...Teraz widzę że pakuje się w 512mb co nic mu nie da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 AGP :wink: tak widziałem że karta kosztuje 270 ;)na jakich detalaach bym odpalił te gry ? Płynnie by chodziły ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A co ty na to że na PCI-E ta karta kosztuje ~90zł... Zmiana platformy się kłania... Podaj resztę bebechów... Crysis może i by chodził na 800x600 wszystko na min...Ale płynnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Na moim GF a AGP Wiedźmin chodzi całkiem przyzwoicie, oczywiście nie na najwyższych detalach, ale grywalnośc jest dobra. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 czyli muszę jeszcze coś wymienić w kompie ? Zbytnio się nie znam :wink: stivo, jaki masz model ?? Mi głównie chodzi o Quake Wars, NFS PS i Hitmana 4 i czy GF 6600 jest lepszy od tego który podałem ? Mojemu koledze chodzi Wiedźmin na tej karcie na średnich detalach płynnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Raczej 7600 > 6600. Ja mam TEN model - kupiłem jak jeszcze były ;) ---EDIT--- Podaj jaką masz resztę sprzętu. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 czyli muszę jeszcze coś wymienić w kompie ? Zbytnio się nie znam :wink: stivo, jaki masz model ?? Mi głównie chodzi o Quake Wars, NFS PS i Hitmana 4 i czy GF 6600 jest lepszy od tego który podałem ? Mojemu koledze chodzi Wiedźmin na tej karcie na średnich detalach płynnie :wink: Powiedz jaką masz Płytę główną,procek,ram.zasilacz Nie wiem jak z innymi grami ale w Crysisa i Nfs za bardzo nie pograsz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 procek też będzie wymieniany, ogólnie mówiąc to mam teraz grata :rolleyes: procek jaki by musiał być ?? a ramu 1024 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Podaj model płyty głównej i zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Idzie to jakoś sprawdzić ? :sad: wiem tylko ze coś ASRock :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Idzie to jakoś sprawdzić ? :sad: wiem tylko ze coś ASRock :| Wystarcz procek Program CPU-Z i zrób screen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ok mam.. Ale nie wiem jak screena wkleić :( To może napisz które tabele mam wypisać ? ;) łatwiej będzie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zrób screeny zakładek CPU i Mainboard, wrzuć na tinypic.com i daj linki bezpośrednie, a najlepiej wrzuć je w tagi: [img][/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 stivo, jedno pytanie ;) masz GeForce 7600 GS Sparkle 512MB TV/DVI BOX Ultra-2 ? na jakich detalach odpaliłeś wiedźmina ? Mi się głównie o ET Quake Wars rozchodzi i Hitmana 4 ;) Pozdro ;) Ostrzegam że komputer jest bardzo słabiutki :| nie było go sensu tutningować ponieważ gram tylko w Wolfensteina ET ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie, ja mam Gigabyte'a do ktorego linka podawałem wyżej. Na jakich detalach odpalam Wiedźmina, to Ci teraz nie powiem, bo nie mam dostępu do swojego sprzętu.. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 sorki za podwójny obrazek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) No, socket A. Nie jest to aby ASRock K7NF2? Zrób screena zakładki Motherboard. edit. jak pisałem tego posta, to nie było ;P W takim razie wymieniłbym procesor na Athlona 2000+ [całkiem przyzwoity, 5 lat na nim jechałem], chociaż płyta nie pozwalała mi na podkręcenie większe niż 2000 MHz [beznadziejna regulacja napięć i mnożnika - zworkami Oo]. Do tego 7300 lub 6800XT z odblokowanymi potokami. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie wiem ile masz RAMu, ale maks do 3GB mozesz włożyć, a do tego jakiś Athlon XP 2x00.. Ale nie wiem czy jest sens się w to bawić. BTW. Pro Street też śmiga, ale bez fajerwerków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 zzizzy tak to jest to, kiepska ?? stivo, dlaczego ? xD aż tak źle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jak to dlaczego ? Taki sprzęt to nawet głupio by było dzieciakom dać w rodzinie bo by sie tylko denerwowały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Wiesz, sorry ale nie każdy jest tak bogaty żeby mógł sobie co pół roku nowego kompa kupować .. :( więc czasami się zastanów co mówisz ok ?? Wiesz, sorry ale nie każdy jest tak bogaty żeby mógł sobie co pół roku nowego kompa kupować .. :( więc czasami się zastanów co mówisz ok ?? Sorki za podwójnego posta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Sorry nie mówie o bogactwie, po pierwsze to sprzęt niema pół roku, po drugie można w weekend roznosić ulotki i sobie na kompa zarobić. Można też czegoś się na tym kompie nauczyć i zarabiać na tym. Ja wracając z pracy po 12 godzinach siedze jeszcze 4 i robie sklepy internetowe i za to mam na modernizacje. Więc nie pie..... mi tu o bogactwie bo u mnie też sie nie przelewa. Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 taa fajnie, tyle że ja ku... nie moge chodzić do pracy bo nie jestem pełnoletni :/ i gdybym mógł, to napewno bym coś zmienił :/ temat uważam za zamknięty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) taa fajnie, tyle że ja ku... nie moge chodzić do pracy bo nie jestem pełnoletni :/ i gdybym mógł, to napewno bym coś zmienił :/ temat uważam za zamknięty :( No to sobie roznoś ulotki dla niepełnoletnich, niech mamusia podpisze zgoede i heja do roboty :D Jeszcze kończąc temat przypomniało mi się że jest coś takiego jak młodzieżowe biura pracy http://www.mbp.ohp.pl/ Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 sadze ze temat do zamkniecia bo ta idiotyczna rozmowa nie ma nic wspolnego z komputerami a co gorsza do niczego nie darzy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 (edytowane) Heh, nie musisz być pełnoletni żeby pracować i zarabiać. A co do tematu to myslę że dałoby radę zrobić jakiś myk na am2. Sempron z allegro - 40-50zł msi k9n neo-f - 70 1GB ram ddr2 - 50zł jakiś fortron do tego za 50zł W sumie będzie ok 230zł, nie wiem ile dokładnie masz kasy, ale do tego na początek np taki 7600gs/gt za ok 90zł, a jak taniej to 730gt ddr3, jeszcze taniej to 6600gt za ok 40zł Edytowane 27 Sierpnia 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instw Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ok dzięki ;) a ty adamlop odwal sie od mojej matki prendzlu z drutu ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...