masterek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam. Kupilem sobie monitor w Anglii i po przyjezdzie do Polski z rozczarowaniem stwierdzam ze mi nie dziala..po podlaczeniu zasilania wyswietla mi wiadomosc : ' mode not supported' z dopiskiem na dole: 'H:81,4KHz V=100,0 Hz... Wie ktos co mam zrobic??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zmień częstotliwość odświeżania/rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ... a zeby to zrobic najlepiej podlacz stary monit. Pewnie miales podlaczony stary i od razu wpinka z nowym - ktory nie obsluguje rozdziałki. Daj na natywną albo mniejsza i wtedy sprawdzaj nowy monit. Strzelam w ciemno ze zmieniles CRT jakies 20" na LCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 wejdz w tryb awaryjny ( nie musisz podlaczac zadnego innego monitora) i tak jak koledzy radza zmien odswiezanie na 60hz i na nawtywna rozdzialke monitora (dla niewtajemniczonych klik na pulpicie wlasciwosci -> zaawansowane -> monitor) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 wejdz w tryb awaryjny ( nie musisz podlaczac zadnego innego monitora) i tak jak koledzy radza zmien odswiezanie na 60hz i na nawtywna rozdzialke monitora (dla niewtajemniczonych klik na pulpicie wlasciwosci -> zaawansowane -> monitor)Może być ciężko to zrobić. W trybie awaryjnym, przynajmniej u mnie tych opcji (rozdzielczość, odświeżanie) nie da się zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ... a zeby to zrobic najlepiej podlacz stary monit. Pewnie miales podlaczony stary i od razu wpinka z nowym - ktory nie obsluguje rozdziałki. Daj na natywną albo mniejsza i wtedy sprawdzaj nowy monit. Strzelam w ciemno ze zmieniles CRT jakies 20" na LCD heh az wstyd sie przyznac ale tak zrobilem:P odpialem stary (CRT :D:P) i podpialem nowy (LCD :lol2: ) a potem dziwilem sie ze nie dziala:)) Teraz juz jest ok:)) dzieki za pomoc:)) Temat do zamkniecia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Może być ciężko to zrobić. W trybie awaryjnym, przynajmniej u mnie tych opcji (rozdzielczość, odświeżanie) nie da się zmieniać.rozdzialki nie musisz zmieniac (1280x xx czy 1024x xx) to sa wartosci ktory kazdy lcd obsluzy a odswiezanie bez problemu sie zmienia jeszcze ani razu nie trafilem na kompa w ktorym nie moglbym zmienic odswiezania w awaryjnym ;) no ale nie watpie ze sa i ciezkie przypadki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...