alien1 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam Mam Galaxy 7900GT (nie kręcony) i mam standardowy problem z świecącymi pikselkami i innymi artami. Karta chodziła na oryginalnym chłodzeniu ze 2 lata i się mocno grzała, a po pewnym czasie zaczęła nawalać. Ostatnio kupiłem Zalmana VF1000, który solidnie obniżył temperaturę (30-34 idle, 36-40 stres) ale to nie pomogło. Przewiduje, że poleciały pamięci, ale nie jestem pewien, i póki działa nie chciałbym jej zmieniać, ale jak nie będzie innego wyjścia to tak zrobię. W drugim kompie mam 7300GT i chciałbym jakoś wykorzystać tego zdechlaka (płyta ma 2 wejścia PCIe). Wiem że serii 7 nie da się odpalić na Physx, ale może jest jakiś sposób żeby coś z nią zrobić? PS. wiem, że jest temat o 7900, ale nie chciałem go syfić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Możesz sobie ją powiesić na ścianie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...