wilczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Nie chce mi sie teraz sciagac procka a potrzebuje rozstawu zaczepów pod spinki radiatora na socket 370 chodzi mi o to zeby dorobic spinke do bloku a do tego potzrebuje ten wymiar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no tak ale z tego co widze to to sa rozstawy dziurek w plycie a moja niestety takowych nie posiada :( chodzi mi o te zaczepy na samym sockecie ( te plastikowe wypustki :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 aaaaaa :) to nie mam pojecia ;) poszukaj na stronei producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 czy socket 370 pod procki intela i Socket A pod AMd maja takie same wymiary (glownie chodzi mi o te zaczepy) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 najlepiej będzie jak ściągniesz procka i zmierzysz :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A nie chcesz kupić zapinki na socket 370? Pasuje do bloków mate'a. Co do rozstawu, to jak ją znajdę, to ci podam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 robie wlasna zapinke pod bloczek idetyczny z tym Morphlinga wiec ta by mi raczej nie pasowala kurde chyba faktycznie bede musial sciagac radiator bu musze jeszcze wymierzyc w jakiej pozycji wzgledem zaczepow znajduje sie dokladnie jadro procka no nic srubokret w dlon i do roboty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...