najdmen Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 # 5 kont FTP # 5 baz danych MySQL # 5 kont pocztowych # Pojemność konta 1024 MB # Miesięczny transfer 100 GB # Darmowa subdomena .najd. # max wielkość pliku 5MB # max wielkość maila 10MB # na standardzie 5 domen - można się dogadać na więcej # sporo IP - można mieć kilka kont z różnymi adresami # Panel ISPCP # kopia zapasowa Zapraszam na Najd.pl oraz proszę o opinie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 A te bazy danych to jakiej wielkości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie ma ograniczenia na wielkość, jest na limit połączeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 W jaki sposób urobisz na te serwery, jak masz darmowy hosting? Bo śmiem myśleć, że same reklamy Googla nie zarobią Ci na to :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) W jaki sposób urobisz na te serwery, jak masz darmowy hosting? Bo śmiem myśleć, że same reklamy Googla nie zarobią Ci na to :>Kto powiedział że muszę "urabiać" ? Może już "urobiłem" a to moja inicjatywa społeczna ? :-) Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez najdmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 dzisiejszy świat dowodzi, że nie ma darmowych inicjatyw społecznych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Możliwe, że Najdmen dorobił się na tym i pozwolił sobie na stworzenie darmowego hostingu ;) Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Możliwe, że Najdmen dorobił się na tym i pozwolił sobie na stworzenie darmowego hostingu ;)Nie koniecznie na tym, bo to tylko "odłam" mojej działalności - kwestia umiejętności organizacyjnych ;) Ale, założenie jest takie: może za jakiś czas taki darmowy hosting będzie "coś" wart. OffTop: programuje ktoś z forum w ROR? - jak tak proszę o info na pw mam kilka pytań. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...