Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Wow robi wrażenie. A te jasne miejsca to oświetlenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 wyglada na to ze tak, stany i europa tylko jako tako swieca ;] a najjasniej Polska z naszymy plitycznymi gwiazdami ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 super zdjecie. skad je masz graham? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 dawno temu było to zdjecie w focusie... Robi wrażenie.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jedno słowo: zajebiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 cudownie :D tej tapety szukałem bardzo długo, spodobała mi się jak zobaczyłęm ją w gazecie jakieś komputerowej, wymiata po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 super zdjecie. skad je masz graham? znalazlem przypadkiem gdyby nie znajomy ktory poprosil mnie o pomoc w sprawie szukania jakichs kodekow nie wpisalbym slow kluczowych w google i nie znalazl zdjecia hah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jednym slowem zajebiste :o A to na wschod od madagaskaru to co tak jasno swieci? ufo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zdjatko full wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 IMHO - jest to zdjecie satelitarne z zaznaczonymi miastami, a nie swiatla zadne. Nawet widzialem dzisiaj taki program o broni nuklearnej i tez bylo praktycznie to samo tylko ze chodzilo o miasta - prawie identyk wygladalo. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 to chyba nie jest orginalen e zdjecie satelitarbe, byc moze sie myle ale z tego co wiem to ziemia jest okragla i nie bedzie widac wszystkich kontynentow na jednym zdjeciu, to jakas przerobka musi byc... jak sie myle to prosze mnie poprawic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a ja sie spytam krotko - ktory satelita ma w polu widzenia CAŁĄ ziemie ??? (na ktorej nota bene wszedzie panuje noc) :lol: to jest montowana fotka, a nie "zdjecie satelitarne z poswiata swiatel miast" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 heh jakim cudem mialy by to byc swiatla ? zgadzam sie z Grzechem no bo chyba slonce nie zgazlo :lol: zeby bylo od wschodu po zachod ciemno :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a ja sie spytam krotko - ktory satelita ma w polu widzenia CAŁĄ ziemie ??? (na ktorej nota bene wszedzie panuje noc) :lol: to jest montowana fotka, a nie "zdjecie satelitarne z poswiata swiatel miast" hehe dokladnie a ta fotke to juz gdzies widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A co za problem zrobic kilkadziesiat zdjec(kiedy w danym miejscu jest ciemno) i je pozniej skleic w calosc ? jezu co za myslenie, gdyby wam w szkole nie powiedzieli, to byscie sadzili ze ziemia jest plaska ?! Czy to sa swiatla czy miasta, to sam nie wiem, moje pierwsze wrazenie, to ze sa to swiatla, ale czy tak jest to nie wiem. Wiadomo miasta=swiatla wiec trudno wykluczyc, ze to swiatla nie sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A co za problem zrobic kilkadziesiat zdjec(kiedy w danym miejscu jest ciemno) i je pozniej skleic w calosc ? przeca mowie z to jest monataz. jezu co za myslenie, gdyby wam w szkole nie powiedzieli, to byscie sadzili ze ziemia jest plaska ?! nie bardzo rozumiem o co ci chodzi - proponuje nervosol albo herbatke z żeńszenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ad.1 A czy ktos mowil, ze to nie jest montaz ? ja myslalem, ze mowisz iz to nie jest zdjecie satelitarne. ad.2 Odnosi sie do 1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no wlasnie .. jest roznica miedzy 1 zdjeciem a kilkoma zdjeciami posklejanymi .. :D :P ale mimo wszystko obstawiam teorie Grzecha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 montowane ale zajebiste zdjecie :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 To też jest niezłe. A to wersja Full tego co zamiścił graham: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[B3D] maniac Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ups sorry za tak duże zdjęcie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jak dla mnie ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 maniac"]Ups sorry za tak duże zdjęcie ;P e tam wspaniale zdjecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 wow :!: , fotka z granicy swiatla i cienia rzadzi :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 to zdjecie duze to jest posklejane z kadrow wykonanych w roznym czasie przez ta sama saelite. mieliscie moze kiedys na gegrze jak sie robi mape metoda lotnicza ??samolot leci i robi zdjecia z szybkoscia kilkutysiecy na minute i z kazdego zdjecia wycina niewielki fragmetn zeby nie bylo widac zaokraglenia i znieksztalcen terenu i wszytsko bylo wyrazne. tak samo jest z tym. juz na pierwszy rzut oka widac ze to jest skladane z wielu mniejszych zdjec, no bo skad noc zapanowala od razu nad cala Ziemia ?? btw. fajne zdjatko WIDAC MOJE MIASTO JAK ZAJEBISCIE SWIECI !!!!! :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ten wschod slonca jest zajabisty :) Czadzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 juz go sobie na tapete wzialem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 totaly wypasik, wygląda jak... no nie wiem no, poprostu zajebiste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...