Syriusz76 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam Was serdecznie. Czy kto moglby mnie pokierowac z ustawieniami biosu ? Mam wszedzie prawie auto. Nie chce nic narazie podkrecac chodzi mi tylko aby ten komputer chodzil na miare swoich normalnych mozliwosci. Asus P5Q PRO Intel 7200 Powercolor HD4850 2x kingston HyperX 800 Corsair 450 W Dzieki za jakolkolwiek pomoc ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) http://forum.purepc.pl/temat/socket-423-47...premium/266359/ tylko nie pisz nic z tej Twojej odpowiedzi nie rozumiem !!tak jak odpisałeś ugiugi w Twoim temacie o hd4850 ps. raport Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez przemekbydgoszcz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bardzo dziekuje Panie Przemku z Bydgoszy :P Bylem juz na tej stronce ale odpowiedzi tam nie znalazlem na moje pytanie !! Wiec po co to ostrzezenie ! Jesli znajdzie PAN tam odpowiedz na moje PYTANIE to zwracam honor !!!! Dziekuje i serdecznie pozdrawiam cala Bydgoszcz !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Tu nie ma żadnej filozofii, tylko pamięci ustaw ręcznie na 800. Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Dj_AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) I wyłącz zbędne Ci usługi np. Asus XPRESS Gate, dźwiękówka (o ile nie korzystasz) ;-) Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez bartek46op Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz76 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 O to sie nazywa POMOC ! A nie masz link i sobie szukaj !! Dzieki Panowie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Bardzo dziekuje Panie Przemku z Bydgoszy :P Bylem juz na tej stronce ale odpowiedzi tam nie znalazlem na moje pytanie !! Wiec po co to ostrzezenie ! Jesli znajdzie PAN tam odpowiedz na moje PYTANIE to zwracam honor !!!! Dziekuje i serdecznie pozdrawiam cala Bydgoszcz !! Kolega zwrócił Ci tylko uwagę, że twój post jest niezgodny z regulaminem. Jest już temat o płytach Asusa z serii P5K i nawet osobny temat o P5K-PRO tam się należało zapytać, żeby nie zaśmiecać forum. Druga sprawa, że ustawienia AUTO są optymalne, jeżeli ktoś nie wie do czego służą! To chyba oczywiste dla średnio rozgarniętego homo-sapiens, że jeżeli używa osobnej karty muzycznej to wyłącza tą wbudowaną w płytę, a jeżeli chce sobie zrobić raida to przełącza kontroler właśnie w ten tryb pracy. Co do bardziej zaawansowanych opcji (szczególnie timmingów, napięć itp) to jeżeli ktoś nie wie do czego służą to lepiej niech najpierw poczyta bo rady zdobyte na szybko w ten sposób nie zawsze dadzą efekt zamierzony... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jest już temat o płytach Asusa z serii P5K i nawet osobny temat o P5K-PRO tam się należało zapytać, żeby nie zaśmiecać forum. :huh: Asus P5q Pro - Ustawienia Biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) :huh: TEMAT O PŁYTACH Z SERII P5Q : KLIK Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez klami85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...