Skocz do zawartości
Syriusz76

Asus P5q Pro - Ustawienia Biosu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie. Czy kto moglby mnie pokierowac z ustawieniami biosu ? Mam wszedzie prawie auto. Nie chce nic narazie podkrecac chodzi mi tylko aby ten komputer chodzil na miare swoich normalnych mozliwosci.

Asus P5Q PRO

Intel 7200

Powercolor HD4850

2x kingston HyperX 800

Corsair 450 W

Dzieki za jakolkolwiek pomoc !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/temat/socket-423-47...premium/266359/

tylko nie pisz

nic z tej Twojej odpowiedzi nie rozumiem !!

tak jak odpisałeś ugiugi w Twoim temacie o hd4850

ps. raport

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziekuje Panie Przemku z Bydgoszy :P Bylem juz na tej stronce ale odpowiedzi tam nie znalazlem na moje pytanie !! Wiec po co to ostrzezenie ! Jesli znajdzie PAN tam odpowiedz na moje PYTANIE to zwracam honor !!!!

Dziekuje i serdecznie pozdrawiam cala Bydgoszcz !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dziekuje Panie Przemku z Bydgoszy :P Bylem juz na tej stronce ale odpowiedzi tam nie znalazlem na moje pytanie !! Wiec po co to ostrzezenie ! Jesli znajdzie PAN tam odpowiedz na moje PYTANIE to zwracam honor !!!!

Dziekuje i serdecznie pozdrawiam cala Bydgoszcz !!

Kolega zwrócił Ci tylko uwagę, że twój post jest niezgodny z regulaminem.

Jest już temat o płytach Asusa z serii P5K i nawet osobny temat o P5K-PRO tam się należało zapytać, żeby nie zaśmiecać forum.

Druga sprawa, że ustawienia AUTO są optymalne, jeżeli ktoś nie wie do czego służą!

To chyba oczywiste dla średnio rozgarniętego homo-sapiens, że jeżeli używa osobnej karty muzycznej to wyłącza tą wbudowaną w płytę, a jeżeli chce sobie zrobić raida to przełącza kontroler właśnie w ten tryb pracy.

Co do bardziej zaawansowanych opcji (szczególnie timmingów, napięć itp) to jeżeli ktoś nie wie do czego służą to lepiej niech najpierw poczyta bo rady zdobyte na szybko w ten sposób nie zawsze dadzą efekt zamierzony... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...