Kubsle Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam, mam problem, pojawia mi się BSOD około minutę po starcie windy (juz normalnie sie wyswietla pulpit, start itp.) BSOD nie zawiera szczególnych informacji prócz kodu błędu (na zdjęciu). http://www.vpx.pl/up/20080828/dsc00046.jpg Proszę o pomoc. PS. Tryb awaryjny uruchamia się normalnie Pozdrawiam, Kubsle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebasss Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Poczytaj TUTAJ mam nadzieję, że pomoże. Jeśli coś ostatnio instalowałeś to użyj przywracania systemu w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejP4 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Czy używasz firewalla/antyvira AVG? Ja dzisiaj miałem ten sam problem. Wydaje mi się, że któraś z łatek na XP to powoduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...