HardSounds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam zamiar zmienic stary sprzet i zeby zaoszczedzic troche grosza zamierzam zostawic sobie stara zasilacz + bude , tylko jest problem odnosnie tego zasilacza (chieftec 350w) taki ze niewiem czy podala nastepujacemu zestawowi : Procesor : Intel Pentium Dual Core E5200 - Chłodzenie Procesora : Pentagram HP-120 ALCu Karakorum Płyta Główna : Gigabyte P35-DS3L (dobra jest ta płyta ? czy znajdzie sie cos lepszego do 250zł ?) RAM : A-Data 2x1GB 1066MHZ Extreme Edition - Karta Graficzna : Gainward Radeon HD4850 512MB lub Palit 9600GSO 768MB HDD : Samsung 320GB 16MB Cache F1 , DVD Planuje lekkie OC tego procesora ta płyta głowna sie wogole do tego nada ? powiedzmy ze 3,2 GHZ by mi wystarczylo . Jestem kompletnym laikiem wiec prosze sie nie smiac . Pozdrawiam. Model Zasilacza : GPS-350EB-101 A Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez HardSounds Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jeżeli ten Chieftec jest z serii GPS, to spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardSounds Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Super , dokladnie mam z tej serii GPS -350EB-101 A , a inni co sadza podola ten zasilacz nawet pod lekkim OC tego zestawu ? a co z płyta dobry jest ten gigabyte czy jakas inna do 250zł bedzie lepsza? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Przy tak lekkim oc nie powinien miec zadnych problemow. Te 3,2ghz zrobisz moze nawet bez ruszania napiecia. Ale jesli planujesz mocniejsze o/c procka i/lub vmoda karty to 25A na dwunastce w tym chieftecu moze byc juz za malo. mobo jest raczej polecane wsrod budzetowych plytek do intela, powinno byc ok Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardSounds Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 UP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...