kronox55 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) mam e2200 i mam zamiar kupić sobie chłodzenie na niego . byłem przekonany do karakorum, bo innej opcji za bardzo nie widziałem. czy takie coś : http://www.allegro.pl/item420624553_therma..._gwarancja.html będzie lepsze od pentagrama? mam do wydania jakieś max 100 zł, pasta chyba będzie arctic ceramique. i jak będzie z hałasem, bo widzę, że ten acutake na 1200 rpm łazi. Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez kronox55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Będzie lepsze, aczkolwiek i Karakorum da radę, choć jest głośniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 a jak jest ze stabilnością? nie gibie się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Podpinam się pod ten temat z wiązku z zapytaniem. Na obecną chwile mam Pentagram Freezone QVC 100 Cu. Wiadomo to wiekowa konstrukcja, która chłodzila jeszcze mojego Barton-a 2500+. Ale czy opłaca ja sie wymienić na Thermalright bądz Karakorum? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Generalnie chłodzenie to nic opłacalnego, bo wydaje się pieniądze, a namacalnego efektu zero :P Ale jeśli zastanawiać się czy warto dla samej temperatury to musisz określić własne wymagania. Jeśli miałbym brać własne wytyczne to stwierdziłbym, że zdecydowanie warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Ten pentagram to najgłośniejszy element mojego komputera nawet skręcony na 5V. A zbicie temperatury to już swoją drogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...