waldemas Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam kumpel z pracy prosił mnie o pomoc : system nie odpala na miejscu komp nie widzi hdd . inne widzi (moje) za to jego dysk normalnie WALI w środku ,co to może być i czy dla niego to już zgon (danych nie da się uratować ?) Na moim kompie również nie odpala tylko stuka od razu jak podłączę zasilanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jak mialem samsunga 80 gb to co jakis czas tak zaczynal stukac, pukac itp, niechcial sie zalaczyc to wystarczylo go walnac i zaczynal dzialac, srednio co 2-3 dni tak sie dzialo, a najlepsze jest to ze uzywalem go tak z rok. Rok w niego walilem az w koncu sie naprawil i koljny rok dzialal bez awaryjnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 jednymi slowy wysiadl. ja mialem kiedys dysk to zaczal sobie wlasnie grac w ping-ponga i polecial na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...