wojkom64 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Mam big problem. A mianowice do tego co mam w konfigu dokupilłem dziś Radka 9500 Pro i zasiłke 350, bo do obecnego Codeshita 250 bał bym się tą kartę podłączyć. I niestety wielki zonk. Jak tylko zainstaluje jakiekolwiek catalysty najnowsze 3.2 jak i te dołączone do karty a takze omegi to po XP przy ładowaniu lub zaraz po załadowaniu komp mi sie restartuje. Natomiast pod 98 stery udało mi się zainstalować. Ale jak uruchamiam 3dMarka 2001 to zwis przy pierwszym tescie. Co wy na to? Poradźcie cos. Cały dzień z tym walcze i nic. Czy karta lekko walnieta czy jeszcze zaiłka za słaba? Pomóżcie plizzz. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 zasiłka jest ok,,raczej karta jest walnieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...