deek Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam! Mam komputer: Amd Athlon 64 3200 mhz (2 ghz) ddr1 Samsung 512 mb Karta graficzna zintegrowana dysk 80 gb (SATA) zasilacz FEEL 350 W. Internet drogą radiową karta TP-link bezprzewodowa. Kupiłem od kolegi kartę graficzną Geforce Galaxy 7900 GS 256 mb. Zamontowałem ją w gniezdzie pci expres dodatkowe zasilanie do karty podłączyłem taką oto przejściówką 6-cio pinową taką jak na tym linku http://www.com-tra.de/img/p/06759_o.jpg ponieważ mój zasilacz nie posiadał takiej wtyczki 6-cio pinowej. Po zamontowaniu wyłączyłem zintegrowaną karte graficzną w biosie i zrobiłem format c:\ postawiłem system XP od nowa i zainstalowałem sterowniki z dołączonej płyty do grafiki. Pograłem w gry, gry chodziły dobrze lecz po wejściu w internet komputer zawieszał się i to tak że nie działało ctrl+alt+delete i zakażdym razem musiałem resetować. Działało tylko gadu-gadu obojęnie czy wchodziłem przez IE czy FF i na obojętnie jaką strone komputer się wieszał. Po odmontowaniu tej karty Geforce 7900 GS 256 mb i po włączeniu w biosie karty zintegogrowanej i wgraniu do niej sterowników internet chodzi elegancko więc nie wiem co jest grane. Zasilacz raczej wykluczam bo gram w gry na max detalach i śmiga a przy wejściu do netu takie cyrki sie dzieją.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...