dgal Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam Zastanawiam się nad zakupem pilota do obsługi komputera. Z uwagi na to, że jestem leniwy :) szukam czegoś z możliwością włączenia komputera (nie wybudzenia ze stanu standby, ale włączenia). Nie chce mi się po prostu rano wstawać z barłogu aby załączyć sprzęta :) Czy istnieje coś takiego na rynku do kwoty około 200 zł? Poczytałem opisy kilku urządzeń, ale w większości nie ma wzmianek o możliwości włączenia komputera - są natomiast wzmianki o możliwości "obudzenia i uśpienia" komputera. Czy istnieje taki sprzęt na rynku? Ewentualnie czy do kwoty 350 zł - 400 zł dostanę może jakąś kompletną obudowę z wbudowanym takim feature-m? Dziękuje pozdrawiam Dgal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nie jestem pewien, czy nada się do tego w 100%, ale może Logitech Harmony One ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) "obudzenia i uśpienia" i o to chodzi ;] o ile nie wyłączony zasilacz to bez problemu ;] trzeba tylko w mobo ustawić budzenie przez urządzenia peryferyjne i tyle ;] to działa na tej samej zasadzie co guzik POWER w niektórych klawiaturach ;] ps- ja odpalam kompa swoja myszka bezprzewodową ;] lepsze od pilota ;] Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgal Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 i o to chodzi ;] o ile nie wyłączony zasilacz to bez problemu ;] trzeba tylko w mobo ustawić budzenie przez urządzenia peryferyjne i tyle ;] ps- ja odpalam kompa swoja myszka bezprzewodową ;] lepsze od pilota ;] To chyba rzeczywiście źle zrozumiałem to "obudzenie" :) Przetestuje dzisiaj w domu czy dam rade włączyć kompa myszką/klawiaturą. Dzięki! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...