Skocz do zawartości
dgal

Pilot Do Obsługi Komputera, Jaki Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam się nad zakupem pilota do obsługi komputera. Z uwagi na to, że jestem leniwy :) szukam czegoś z możliwością włączenia komputera (nie wybudzenia ze stanu standby, ale włączenia). Nie chce mi się po prostu rano wstawać z barłogu aby załączyć sprzęta :) Czy istnieje coś takiego na rynku do kwoty około 200 zł?

Poczytałem opisy kilku urządzeń, ale w większości nie ma wzmianek o możliwości włączenia komputera - są natomiast wzmianki o możliwości "obudzenia i uśpienia" komputera. Czy istnieje taki sprzęt na rynku?

Ewentualnie czy do kwoty 350 zł - 400 zł dostanę może jakąś kompletną obudowę z wbudowanym takim feature-m?

Dziękuje

pozdrawiam

Dgal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"obudzenia i uśpienia"

i o to chodzi ;] o ile nie wyłączony zasilacz to bez problemu ;] trzeba tylko w mobo ustawić budzenie przez urządzenia peryferyjne i tyle ;]

to działa na tej samej zasadzie co guzik POWER w niektórych klawiaturach ;]

ps- ja odpalam kompa swoja myszka bezprzewodową ;] lepsze od pilota ;]

Edytowane przez Chemik16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i o to chodzi ;] o ile nie wyłączony zasilacz to bez problemu ;] trzeba tylko w mobo ustawić budzenie przez urządzenia peryferyjne i tyle ;]

ps- ja odpalam kompa swoja myszka bezprzewodową ;] lepsze od pilota ;]

To chyba rzeczywiście źle zrozumiałem to "obudzenie" :)

Przetestuje dzisiaj w domu czy dam rade włączyć kompa myszką/klawiaturą.

Dzięki!

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi