Tresbien Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam, Chcialem kupic obudowe Antec Three Hundred i ktos w recenzji http://www.frazpc.pl/artykuly/594/ANTEC/TH...tepna/i/solidna napisal, ze nie ma ona "tacki" pod płytę główną, czy ktos ma tą obudowe i moze potwierdzic ? Bo jak zamontuje plyte glowna jesli nie dostane tej tacki. Moze z plytą głowną bedzie taka tacka ? a jak nie to moze kupie inna obudowe Cooler Master Centurion, mam nadzieje, ze ta obudowa ma taką tacke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 :P zamontujesz tak jak w każdej obudownie ;] nie wiem o jaką tacke im chodzi - nie chce mi sie czytać całej recki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Napisali że "brak demontowalnej "tacki" pod płytę główną." Czyli tacka jest, ale nie można jej wyjąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...