wistler Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Praktykował już ktoś? Ile to może trwać? Złożyłem zamówienie w środę, w ciągu dwóch dni roboczych mieli się skontaktować, a do teraz telefon milczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 To jest TPsa. Raz "działa" raz nie. Jak nie dadzą Ci znać za parę dni to dzwoń na Błękitną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Jeśli jutro nie dostanę telefonu do godziny 12, ktoś dostanie ochrzan na błękitnej. edit1: No i zostałem skwitowany tym, że w tepsie trwają prace modernizacyjne, które powodują opóźnienie zamówień o 3-4 dni. Mam zadzwonić w piątek na 9393, jeśli nie dostanę wcześniej od nich telefonu. edit2: Telefon dostałem w piątek - zapewniono mnie, iż początkiem przyszłego tygodnia, tj. poniedziałek/wtorek po godzinie 14 zjawi się u mnie kurier. A tu ani widu, ani słychu. edit3: Jakiś tydzień temu dotarła do mnie neostrada. Niestety bez obiecanej drukarki. Nie dostałem żadnych informacji na ten temat w przeciągu tego tygodnia, także znowu skończy się na telefonie @ blue-line... Edytowane 21 Września 2008 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...