adrianek317 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Czesc mam do was kolejne pytanie???Posiadam Athlona 2000 XP+/MP 0.18 + Ecs K7s5al bez nowego biosa ( stary od nowosci ) czy powgraniu nowego biosu ( chepobios ??? ) bede mogl podkrecic swoj procek jak tak to do jakiej wartosci!! i jakiego coolera uzyc bo moj titan nie wyrabia ( 56* przy otwartej obudowie )A moze zamienic moj zestaw na Athlona 1700+ 0.13 i jakas plytke np. MSI Kt333 albo jakiegos Epoxa tez na Kt333!!! Doradcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Czesc mam do was kolejne pytanie???Posiadam Athlona 2000 XP+/MP 0.18 + Ecs K7s5al bez nowego biosa ( stary od nowosci ) czy powgraniu nowego biosu ( chepobios ??? ) bede mogl podkrecic swoj procek jak tak to do jakiej wartosci!! i jakiego coolera uzyc bo moj titan nie wyrabia ( 56* przy otwartej obudowie )A moze zamienic moj zestaw na Athlona 1700+ 0.13 i jakas plytke np. MSI Kt333 albo jakiegos Epoxa tez na Kt333!!! Doradcie zmienic proca plus mobo na kt333, kt400 lub nforce2 lub sis 746 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jezeji chodzi o watek wydajnosci i ekonmi to ja bym nie wymienial, a jezeli chodzi tylko o zabawe z prockiem to jak najbardziej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Może zapodaj nowy procek Cheepbios i kręć na tej płycie ... Bo teraz nie ma co ładować się w KT333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja jedynie wymienil bym na 1700+ 0,13 chyba ze kasa zalega ci na kacie, to wymieniaj wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jezeli w gre wchodzi nowy sprzet to tylko jakies nforce + axp1700, ecs nadaje sie slabo do oc, chociaz to sie powoli zmienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 A jak www za wolno na tym sprzecie chodzi to ja bym dokupil dodatkowe 2Mb :) Nie wiem co Ty chcesz od swojego sprzetu :)) hehe no chbya ze tylko grasz :) tez mi dylemat heheheh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak juz sie uparles na zmiane sprzetu to axp1700 0,13 + mobo@nforce2 np. Epox 8RDA+ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a ja tam bym nic nie zmienial tylko zapodal tego cheepobiosa i ustawil fsb 150/150 (o ile proc pociagnie) a jesli chcialbys juz wymieniac to tylko nforce albo sis746 (ecs L7S7A2) i do tego AXP 1700+ 0.13u ofcoz pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 popieram lagier ECS l7s7a2 to w tej chwili chyba najbardziej oplacalny zakup Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianek317 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Heh no moze ale czy da mi cos wgranie nowego Biosu ??? Co to zmieni , czy bedzie plyta wykrywac Athlon Xp jako tego prawdziwego XP 2000+!! Czy znikna bledy czy sie to oplaca!! Bo niewiem czy mam pklacic gosciom z serwisu za flashowanie czy nie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 po co placic?? flashowanie biosu jest proste jak budowa cepa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...