Skocz do zawartości
adrianek317

Oplacalne, wymieniac czy nie????

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam do was kolejne pytanie???Posiadam Athlona 2000 XP+/MP 0.18 + Ecs K7s5al bez nowego biosa ( stary od nowosci ) czy powgraniu nowego biosu ( chepobios ??? ) bede mogl podkrecic swoj procek jak tak to do jakiej wartosci!! i jakiego coolera uzyc bo moj titan nie wyrabia ( 56* przy otwartej obudowie )A moze zamienic moj zestaw na Athlona 1700+ 0.13 i jakas plytke np. MSI Kt333 albo jakiegos Epoxa tez na Kt333!!! Doradcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc mam do was kolejne pytanie???Posiadam Athlona 2000 XP+/MP 0.18 + Ecs K7s5al bez nowego biosa ( stary od nowosci ) czy powgraniu nowego biosu ( chepobios ??? ) bede mogl podkrecic swoj procek  jak tak to do jakiej wartosci!! i jakiego coolera uzyc bo moj titan nie wyrabia ( 56* przy otwartej obudowie )A moze zamienic moj zestaw na Athlona 1700+ 0.13 i jakas plytke np. MSI Kt333 albo jakiegos Epoxa tez na Kt333!!! Doradcie

zmienic proca plus mobo na kt333, kt400 lub nforce2 lub sis 746 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja tam bym nic nie zmienial tylko zapodal tego cheepobiosa i ustawil fsb 150/150 (o ile proc pociagnie) a jesli chcialbys juz wymieniac to tylko nforce albo sis746 (ecs L7S7A2) i do tego AXP 1700+ 0.13u ofcoz

pozdrav

Lagier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...