qans Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mam router linksys wrt54gl ktory nie dziala z nieostrada a ja wlasnie mam. Czy gdybym wszystko podlaczyl: internet --> livebox tp --> linksys --> komputery wszystko dzialaloby dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Teoretycznie tak. Praktycznie? LiveBoxa trudno przełączyć w tryb "bridge", więc bedziesz za podwójnym NAT-em co powoduje różne utrudnienia (np. przekierowanie portów trzeba robić na obu urządzeniach, i niekoniecznie działa od pierwszego kopa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 a czy moglbys polecic jakois router do neostrady aby dalo sie podlaczyc komputery przez wi-fi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zależy jakie pieniądze możesz na niego przeznaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Na router chcialbym przeznaczyc do 250zl, do tego mam 2 karty sieciowe WMP54G-EU, wiec najlepiej jakby router dzialal z tymi kartami :<! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ten linksys jest całkiem możliwy http://www.skapiec.pl/site/cat/45/comp/178436 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...