Skocz do zawartości
bartek46op

Dodawanie Tagów

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż co chwile w co niektorych tematach jakies dzieci NEO kasują tagi na temat zawierające np. sprzętu i wstawiają różne rzeczy nei na temat:

anal [x] oral [x]

<<< dzisiejszy przykład z wątku o procesorach E8xxx. W związku z tym proponuje wprowadzenie czegoś, co utrudni życie takim cwaniakom.... albo jakiś filtr kontrolujący tagi. Edytowane przez bartek46op

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te tagi są od MinervaSEO- w panelu można je wyłączyć albo ustawić żeby tylko określone grupy mogły dodawać lub usuwać tagi. Można by zrobić jakąś grupe "Tagowiczy" żeby tagowali, albo wyłączyć userom możliwość usuwania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tagi anal oral regularnie pojawiaja sie tez w temacie o hd4850, mam grafe wiec czytam ten temat i wywalam stamtad te tagi

do tego pelno jest nic nie dajacych tagow typu: i, nie, czy, sie itp., bo ludzie wrzucaja cale zdania da taga, przykladem jest chociazby ten temat

Edytowane przez teraw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy administracja coś z tym zrobi... to już przestaje być zabawne

Pewnie coś zrobi, ale oni także mają życie osobiste (chyba?) i PPC nie jest całym światem (ponownie - chyba?).

Przestań usuwać bo i tak bzdurne tagi wrócą, poczekaj na jakieś rozwiązanie problemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może by tak dać możliwość akceptowania tagów przez moderację i takie tagi byłyby nieusuwalne dla userów ? do tego akcja tagowania -> podmiana głównej strony przez tydzień - dwa z pytaniem czy chcesz pomóc i każdy user np 5-10 losowych tematów do potagowania, takich powyżej 1 str postów bo innych nie warto tagować raczej. Do tego możliwość dodawania tagów przez zakładającego temat - też nieusuwalnych przez userów. Takie rozwiązanie powinno "zrobić robotę".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 1 to zmieńcie miejsce tego panelu, bo mi się myli, a jak patrzę czasem na to co ludzie wpisali jako tag a ewidentnie wygląda jak coś czego ktoś szukał w temacie, to myślę że nie jestem sam. po 2 wywalcie możliwość usuwania taga przez byle kogo a z resztą problemów sie uporajcie sami. ;-)

ps. sama szukajka też moim zdaniem ostatnio kiepsko działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 1 to zmieńcie miejsce tego panelu, bo mi się myli, a jak patrzę czasem na to co ludzie wpisali jako tag a ewidentnie wygląda jak coś czego ktoś szukał w temacie, to myślę że nie jestem sam.

Jakiś czas temu pisałem o tym w "problemy z forum", bez odzewu. Sam tam wpisuję często rzecz do wyszukania... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi