felga88 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam,mam taki o to problem Przy uruchamianiu jakichkolwiek gier pojawia mi sie blue screen...poprzez narzedzie Debugging Tools for Windows zdolalem wyczytac ze jest problem z plikiem atkosdmini.dll , wiem ze jest to (chyba :D ) sterownik od karty graficznej, jestem poczatkujacy jesli chodzi o komputery i sprawy z nimi zwiazane :sad: Co mam zrobic z tym plikiem usunac go czy w jakis sposob naprawic..? Jezeli ktos poradzi mi ze mam zainstalowac nowe stery to niech napisze jeszcze jak to mniej wiecej zrobic bo jak juz wczesniej wspomnialem jestem w tych sprawach zielony.. Prosze o pomoc Plyta glowna: ASUS M2A-VM HDMI Grafika: GeForce 8500GT 512MB DDR2 Windows Xp sp2 Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez felga88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Odinstaluj Asus Enhanced Driver, GamerOSD i zainstaluj sterowniki do karty ze strony nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felga88 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Odinstaluj Asus Enhanced Driver, GamerOSD i zainstaluj sterowniki do karty ze strony nvidii.zrobilem tak jak doradziles,dzieki wielkie juz wszystko ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...