konny Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Potrzebuje dobrej klawiatury do grania. Aktualnie mam Logitecha G15, lecz dla mnie jest nieco za duza. Zastanawiam sie nad Everglide T-1000 PRO US Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoleInOne Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jedną z lepszych klawiatur do grania jest razer lycosa, tylko ze ona 250zł (sam teraz na nią zbieram :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konny Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 no fajnie, tylko ze ona tez jest duza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudotworca Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 jak dla mnie, 250zł za klawiaturę to lekka przesada, a sam poszukuje klawiatury do grania (głównie cs) Czytałem o logitechu ultrax chyba, i btc 6300. Zbierały bardzo dobre opinie, ale na temat pisania itp, a jest ktoś w stanie powiedzieć jak one sprawują się w grach? Teraz działam na "dość" starej klawiaturze Compaqa, no i chętnie bym to zmienił. Jedyne czego bym wymagał od przyszłej klawiatury to niskie klawisze, i żeby cicho chodziła. Opcjonalnie podświetlane klawisze. Da się coś takiego dobrać poniżej 100 pln? PS. Myszkę kupiłem za Waszymi radami oraz testami, i jestem zadowolony, także w kwestii klawiatur ufam Wam 100% : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagonek Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Logitecha ale tego Logitech Keyboard Wave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 najdroższe wcale nie znaczy najlepsze.. ultraflata ma moja dziewczyna i sobie bardzo chwali przy pracach biurowych i programowaniu, oraz mój współlokator, u którego jest już mocno zużyta od grania w cs i mmorpg, a i tak nie chce jej wymienić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...