srekal34 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam. Jako że mam całkiem fajnego fortrona(*HLN) w tym moim media center, a zmieniam obudowę na taką mATX, to zastanawiałem się nad wsadzeniem go do mniejszej obudowy po prostu. rozebrałem go i widzę, że zmieściłby się w tej budzie mATX, tylko o czym trzeba pamiętać przy takiej przeróbce? Czy może lepiej się za to nie zabierać i kupić dedykowanego mATX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) jesli sie miesci to nie widze problemu, oczywiscie musisz uwazac zeby niczego nie zewrzec i zeby nie dotknac elementow pod 230V. no i nie wiem w jakiej obudowie bedzieesz go montowal, ale musisz mu zapewnic odpowiednie chlodzenie Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...